40-45 min. ved 175 ° - varmluft.
Squashkagen kan opbevares tildækket i køleskab i ca. 5 dage.
18015 kJ / 4306 kcal
1265 kJ / 302 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,8 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 35,3 g |
Fedt: | 47,7 % | 16,3 g |
200 g
Brun farin
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Smør, smeltet
|
|
300 g
Grøn squash, groftrevet
|
100 g
Stuetempereret smør
|
|
---|---|
150 g
Flormelis (ca. 2½ dl)
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Stuetempereret, flødeost naturel
|