Lækker og nem hjemmelavet squashkage med citron i både dej og glasur. Squashkage er blevet en klassiker som bages i mange hjem, når der masser af squash i haver og butikker. Den friske citronglasur giver et skønt modspil til den søde og saftige squashkage i denne opskrift. Skifter du squash ud med gulerod - så har du en dejlig variant af den klassiske squashkage.
Erstat halvdelen af den revne squash med revet gulerod. Hakkede hasselnødder giver smag og bid i kagen.
Squashkagen kan opbevares tildækket i køleskab i ca. 5 dage.
15460 kJ / 3695 kcal
1150 kJ / 275 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 58,8 % | 39,8 g |
Fedt: | 34,5 % | 10,7 g |