Squashkage

Squashkage

60+ min
Fryseegnet

Lækker og nem hjemmelavet squashkage med citron i både dej og glasur. Squashkage er blevet en klassiker som bages i mange hjem, når der masser af squash i haver og butikker. Den friske citronglasur giver et skønt modspil til den søde og saftige squashkage i denne opskrift. Skifter du squash ud med gulerod - så har du en dejlig variant af den klassiske squashkage.

Mere inspiration

Har du masser af squash, så prøv dette squashbrød.

Velbekomme!
Variation

Erstat halvdelen af den revne squash med revet gulerod. Hakkede hasselnødder giver smag og bid i kagen.

Forbered i god tid

Squashkagen kan opbevares tildækket i køleskab i ca. 5 dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15460 kJ / 3695 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1150 kJ / 275 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 6,7 % 4,5 g
Kulhydrat: 58,8 % 39,8 g
Fedt: 34,5 % 10,7 g

Ingredienser