40-45 min. ved 175 ° - varmluft.
Squashkagen kan opbevares tildækket i køleskab i ca. 5 dage.
18037 kJ / 4311 kcal
1265 kJ / 302 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,8 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 35,3 g |
Fedt: | 47,7 % | 16,3 g |
Den klassiske opskrift på gulerodskage er lige her.
Brun farin
|
200 g |
---|---|
Æg
|
3 |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Stødt kanel
|
2 tsk |
Stødt kardemomme
|
1 tsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør, smeltet
|
100 g |
Grøn squash, groftrevet
|
300 g |
Stuetempereret smør
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Stuetempereret, flødeost naturel
|
200 g |