Vandbakkelser er en skøn kageskal som kan fyldes med alverdens lækkerier, fx flødeskum, vaniljecreme, syltetøj, frugtmos osv. De bliver i høj grad anvendt som det hjemmelavede svar på bagerens flødeskums-fastelavnsbolle, men kan sagtens nydes året rundt!
Du kan også lave små vandbakkelser. Sæt i stedet 16 toppe på en plade med bagepapir og bag dem ca. 20 min. ved 200°.
Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.
5665 kJ / 1354 kcal
944 kJ / 226 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 10,6 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 22,3 % | 12,4 g |
Fedt: | 67,1 % | 17,1 g |
https://www.arla.dk/madløjer/ En nem kage som børn kan lave selv eller med lidt hjælp fra en voksen. Den kan varieres i en uendelighed med hindbær og hvid chokolade... eller brombær og mørk chokolade... eller æblebåde og kanel. Kun din eller dit barns fantasi sætter grænser.