Vandbakkelser

Vandbakkelser

Fryseegnet
Vandbakkelser er en skøn kageskal som kan fyldes med alverdens lækkerier, fx flødeskum, vaniljecreme, syltetøj, frugtmos osv. De bliver i høj grad anvendt som det hjemmelavede svar på bagerens flødeskums-fastelavnsbolle, men kan sagtens nydes året rundt!
Velbekomme!
Tip

Du kan også lave små vandbakkelser. Sæt i stedet 16 toppe på en plade med bagepapir og bag dem ca. 20 min. ved 200°.

Frysetip

Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5546 kJ / 1326 kcal

Næringsindhold pr. 100g

956 kJ / 228 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 10 % 5,7 g
Kulhydrat: 22,7 % 12,8 g
Fedt: 67,3 % 17,4 g
Relateret video
Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

https://www.arla.dk/madløjer/ En nem kage som børn kan lave selv eller med lidt hjælp fra en voksen. Den kan varieres i en uendelighed med hindbær og hvid chokolade... eller brombær og mørk chokolade... eller æblebåde og kanel. Kun din eller dit barns fantasi sætter grænser.

Ingredienser