Jordbærmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Jordbærmousse med den klassiske kombination af søde jordbær og fløde. En lækker sommerdessert, der smager dejligt og som kræver kun fire ingredienser.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Rens jordbærrene og tag 75 g (ca. 6 stk) fra til pynt. Blend de resterende jordbær med flormelis til en ensartet puré. Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt det i en skål over vandbad. Rør lidt jordbærpuré i den smeltede husblas og vend husblassen i den resterende jordbærepuré. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i jordbærpuréen. Fordel moussen i 6 glas (à ca. 2 dl) og stil dem tildækkede på køl i ca. 2 timer. Skær de resterende jordbær i skiver og pynt moussen inden servering.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: