Jordbærmousse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

60+ min

Jordbærmousse med den klassiske kombination af søde jordbær og fløde. En lækker sommerdessert, der smager dejligt og som kræver kun fire ingredienser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Rens jordbærrene og tag 75 g (ca. 6 stk) fra til pynt. Blend de resterende jordbær med flormelis til en ensartet puré. Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt det i en skål over vandbad. Rør lidt jordbærpuré i den smeltede husblas og vend husblassen i den resterende jordbærepuré. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i jordbærpuréen. Fordel moussen i 6 glas (à ca. 2 dl) og stil dem tildækkede på køl i ca. 2 timer. Skær de resterende jordbær i skiver og pynt moussen inden servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag