Lav gerne flere slags minikager - de frister og smager....
Den hele kage kan fint stå 1-2 dage i køleskabet, før den skæres ud. Den kan også fryses uden pynt.
Moussen kan tilberedes med alle slags bær, men husk at smage til. Syrlige bær kræver måske lidt mere sukker.
27201 kJ / 6501 kcal
1580 kJ / 378 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 6,3 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 30,4 g |
Fedt: | 60,9 % | 26 g |
Finthakkede hasselnøddekerner
|
125 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Smør - smeltet
|
125 g |
Blødt smør
|
100 g |
---|---|
Sukker (ca. 2 dl)
|
175 g |
Æg
|
2 |
Finthakkede mandler
|
125 g |
Finthakkede hasselnøddekerner
|
125 g |
Husblas
|
3 blade |
---|---|
Friske eller frosne jordbær
|
300 g |
Sukker
|
2 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
1½ dl |
Blåbær
|
50 g |
---|---|
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
1 spsk |
Spiselige blomster, evt. tørrede
|