Den hele kage kan fint stå 1-2 dage i køleskabet, før den skæres ud. Den kan også fryses uden pynt.
Moussen kan tilberedes med alle slags bær, men husk at smage til. Syrlige bær kræver måske lidt mere sukker.
27090 kJ / 6475 kcal
1573 kJ / 376 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 6,3 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 30,4 g |
Fedt: | 60,8 % | 25,8 g |
125 g
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
125 g
Smør - smeltet
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
2
Æg
|
|
125 g
Finthakkede mandler
|
|
125 g
Finthakkede hasselnøddekerner
|
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
300 g
Friske eller frosne jordbær
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
50 g
Blåbær
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
|
Spiselige blomster, evt. tørrede
|