Koldskålskage

Koldskålskage

60+ min Dessert
Er du vild med hjemmelavet koldskål, så prøv denne opskrift på en koldskålskage. I princippet er det en hjemmelavet koldskål, der er vendt med fløde og sat med husblas – og hældt over en sprød bund lavet af kiks og kammerjunkere. Server koldskålskagen til eftermiddagskaffen eller som en dejlig sommerdessert.
Mere inspiration

Er humøret til mere jordbær, så prøv denne kage med masser af jordbær.

Jordbærmoussekage
60+ min
Jordbærmoussekage
(116)
Velbekomme!
Tip

Hvis du skal lave koldskålskagen samme dag, som den skal spises, kan du bruge 6 blade husblas og stille den tildækket på køl i 6 timer.

OBS

Lagkageplast sikrer en flot kant og gør det nemmere at få koldskålskagen til at slippe springformens sider. Lagkageplast kan købes i det fleste større supermarkeder. Du kan også klippe dit eget ud af en plastiklomme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18516 kJ / 4425 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1253 kJ / 299 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 5,8 % 4,2 g
Kulhydrat: 33,4 % 24,6 g
Fedt: 60,8 % 20,6 g
Relateret video
Koldskålskage

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise