Hvis du skal lave koldskålskagen samme dag, som den skal spises, kan du bruge 6 blade husblas og stille den tildækket på køl i 6 timer.
Lagkageplast sikrer en flot kant og gør det nemmere at få koldskålskagen til at slippe springformens sider. Lagkageplast kan købes i det fleste større supermarkeder. Du kan også klippe dit eget ud af en plastiklomme.
18443 kJ / 4408 kcal
1248 kJ / 298 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 34,1 % | 25,1 g |
Fedt: | 60,1 % | 20,3 g |
Er humøret til mere jordbær, så prøv denne kage med masser af jordbær.
150 g
Digestive kiks
|
|
---|---|
150 g
Kammerjunkere
|
|
150 g
Smør
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
5 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
100 g
Sukker
|
|
3
Æggeblommer
|
|
2 dl
Kærnemælk
|
|
2½ dl
Tykmælk
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
50 g
Kammerjunkere
|
|
---|---|
75 g
Jordbær
|