Jordbærmousskagen kan dækkes med marcipan nogle timer i forvejen. Kagen kan laves med købte lagkagebunde - og du kan eksperimentere med andre friske bær og marmelade, der passer til.
Lagkage til mange: Tegn en firkant (ca. 20 x 30 cm) - på 3 stykker bagepapir. Fordel ca. 3 dl dej i hver firkant. Bag bundene en ad gangen, ca. 10 min. ved 175°. Læg kagen sammen med mandelsplitter og jordbærfyld. Brug 175 g marcipan til toppen.
24636 kJ / 5888 kcal
1199 kJ / 287 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,3 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 33,8 g |
Fedt: | 46,8 % | 15,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.