Hurtig hindbærmousse

Hurtig hindbærmousse

30 min
Nem og hurtig hindbærmousse med friske hindbær og flødeskum. Opskriften kræver 3 ingredienser - hindbær, piskefløde og formelis. Og du kan hurtigt lave en skøn og luftig dessert, når hindbærsæsonen bugner af friske hindbær. En simple dessert med masser af smag og fantastisk konsistens. Giv den enkelte dessert et løft og server hindbærmoussen i høje smukke glas. Moussen kan sagtens laves med frosne bær, når det ikke er hindbærsæson.

Sådan gør du

Hindbærmousse
  • Mos halvdelen af hindbærrene med en gaffel.
  • Pisk fløde og flormelis til et fast skum og vend forsigtigt hindbærmosen heri.
  • Hæld desserten i 8 portionsglas. Fordel resten af hindbærrene på moussen, drys med flormelis og pynt evt. med citronmelisse.
Tilberedningstip

Du kan lave hindbærmoussen i god tid. Stil den tildækket i køleskabet og pynt den lige inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4868 kJ / 1163 kcal

Næringsindhold pr. 100g

885 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 2,9 % 1,5 g
Kulhydrat: 23,8 % 12,4 g
Fedt: 73,3 % 17,5 g

Ingredienser

Hindbærmousse
250 g Hindbær
¼ liter Piskefløde
50 g Flormelis (ca. 1 dl)
Pynt
Flormelis
Friske citronmelisseblade