Ca. 1¼ time ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan anvende både frosne og friske hindbær til hindbærmoussen.
Undlad et blad husblas, hvis du laver kagen dagen før servering.
28159 kJ / 6730 kcal
1301 kJ / 311 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 6,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 26,4 g |
Fedt: | 59,4 % | 20,9 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
250 g
Marcipan
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
250 g
Blødt smør
|
|
5
Æg
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2¾ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Grofthakkede, smuttede mandler
|
---|
5 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
500 g
Hindbær
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3½ dl
Piskefløde
|
Friske hindbær
|
|
---|---|
Smeltet hvid chokolade
|