Pavlova

60+ min Dessert

Pavlova er en overdådig marengskage med flødeskum og frugt, opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova (1881-1931). Pavlovaen er en skøn sommerdessert, som kan varieres alt efter sæsonens bær.

Pavlova
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13029 kJ / 3114 kcal

Energifordeling:
Fiber: 13,8 g
Protein: 3,6 %
Kulhydrat: 41,5 %
Fedt: 54,9 %
Variation

Lav pavlovaen med likørflødeskum ved at piske fløden med 5 spsk appelsinlikør og 3 spsk flormelis. Det smager også godt at drysse hakket mørk chokolade på toppen.

Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser