Pavlova
Ny

Pavlova

60+ min Dessert

Pavlova er en overdådig marengskage med vaniljeflødeskum og friske bær. Pavlova er opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova (1881-1931). Pavlova'en er en skøn sommerdessert, som kan varieres alt efter sæsonens bær. Denne pavlova er med jordbær, hindbær, blåbær og kirsebær. Men kagen er også lækker med fx kun jordbær. Et lille drys flormelis og lidt spiselige blomster gør pavlova'en endnu mere elegant og smuk.

Mere inspiration

Her er en anden overdådig kage der er lige i øjet, når der skal fejres fødselsdag.

Velbekomme!
Variation

Lav pavlovaen med likørflødeskum ved at piske fløden med 5 spsk appelsinlikør og 3 spsk flormelis. Det smager også godt at drysse hakket mørk chokolade på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10018 kJ / 2394 kcal

Næringsindhold pr. 100g

831 kJ / 199 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 4,3 % 2,1 g
Kulhydrat: 59,4 % 29,1 g
Fedt: 36,3 % 8,2 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser