Lav pavlovaen med likørflødeskum ved at piske fløden med 5 spsk appelsinlikør og 3 spsk flormelis. Det smager også godt at drysse hakket mørk chokolade på toppen.
9986 kJ / 2387 kcal
708 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,5 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 61,4 % | 25,6 g |
Fedt: | 34,1 % | 6,5 g |
Pavlovaen er en skøn sommerdessert, som kan varieres alt efter sæsonens bær og frugt.
150 g
Æggehvide
|
|
---|---|
300 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
1
Vaniljestang
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
|
2½ dl
Piskefløde - pisket til et let skum
|
|
250 g
Hindbær
|
|
3
Ferskner i skiver
|
Flormelis
|
|
---|---|
Spiselige blomster, fx syren
|