Pavlova er en overdådig marengskage med vaniljeflødeskum og friske bær. Pavlova er opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova (1881-1931). Pavlova'en er en skøn sommerdessert, som kan varieres alt efter sæsonens bær. Denne pavlova er med jordbær, hindbær, blåbær og kirsebær. Men kagen er også lækker med fx kun jordbær. Et lille drys flormelis og lidt spiselige blomster gør pavlova'en endnu mere elegant og smuk.
Her er en anden overdådig kage der er lige i øjet, når der skal fejres fødselsdag.
Lav pavlovaen med likørflødeskum ved at piske fløden med 5 spsk appelsinlikør og 3 spsk flormelis. Det smager også godt at drysse hakket mørk chokolade på toppen.
10058 kJ / 2404 kcal
831 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,3 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 59,3 % | 29 g |
Fedt: | 36,4 % | 8,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.