Varm fondanten et par sekunder i mikroovnen, hvis den er blevet hård. Du kan også lave lagkagen samme dag som du vil servere den. Lad da bærcremen stå tildækket i køleskab i ca. 1 time, så den når at blive fast, inden du samler lagkagen.
31756 kJ / 7590 kcal
1261 kJ / 301 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 3,9 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 53,8 % | 39,9 g |
Fedt: | 42,3 % | 14,4 g |
Æg
|
3 |
---|---|
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
225 g |
Kakaopulver
|
5 spsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Friskpresset appelsinsaft
|
1 dl |
Smør - smeltet og afkølet
|
100 g |
Husblas
|
4 blade |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Frosne hindbær eller blåbær
|
400 g |
3 dl | |
¼ liter |
Skumfiduser
|
100 g |
---|---|
Rapsolie
|
1 spsk |
Blå eller rød pastafarve
|
|
Flormelis (ca. 4 dl)
|
200 g |
Blødt smør
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. 2 dl)
|
100 g |
1 spsk |
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
Flormelis
|
---|
Friske hindbær eller blåbær
|
---|