Varm fondanten et par sekunder i mikroovnen, hvis den er blevet hård. Du kan også lave lagkagen samme dag, som du vil servere den. Lad da bærcremen stå tildækket i køleskab i ca. 1 time, så den når at blive fast, inden du samler lagkagen.
31523 kJ / 7534 kcal
1251 kJ / 299 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 3,9 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 54,2 % | 39,9 g |
Fedt: | 41,9 % | 14,2 g |
3
Æg
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
5 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
100 g
Smør - smeltet og afkølet
|
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
400 g
Frosne hindbær eller blåbær
|
|
3 dl
Piskefløde
|
|
¼ liter
Creme fraiche
|
100 g
Skumfiduser
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
Blå eller rød pastafarve
|
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
1 spsk
Piskefløde
|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
---|
Flormelis
|
---|
Friske hindbær eller blåbær
|
---|