Du kan fryse den færdige kage uden pynt. Tø den i køleskabet i 2 døgn.
46162 kJ / 11033 kcal
1182 kJ / 283 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 23,8 % | 16,6 g |
Fedt: | 68,8 % | 22 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Smuttede mandler
|
150 g |
---|
Æggeblommer
|
10 |
---|---|
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
160 g |
Bagepulver
|
¾ tsk |
Æggehvider
|
10 |
Smeltet smør
|
3 spsk |
Friske hindbær - gerne danske
|
400 g |
---|---|
Makroner
|
150 g |
¾ liter |
¾ liter | |
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
Vaniljestang - kornene herfra
|
1 |
Citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Koncentreret hyldeblomstsaft eller æblesaft
|
2½ tsk |
---|
Overtræksmarcipan
|
400 g |
---|
Friske hindbær
|
450 g |
---|---|
Hvide roser
|
10 |
Sukkerperler
|
|
Friske mynteblade
|