Talkage med brownie og flødebolleskum

Talkage med brownie og flødebolleskum

60+ min

En smuk talkage med brownie og flødebolleskum. Denne talkage består af en skøn browniebund med kraftig smag af chokolade. Talkagen er toppet med blødt og sødt flødebolleskum og pyntet med friske og frysetørrede hindbær. Talkager er populære og faktisk ret enkle at lave. Server talkagen med brownie og flødebolleskum til fødselsdag, bryllupsdag - eller til en barnedåb eller konfirmation, hvor tallene kan erstattes af bogstaverne i barnets navn. Browniebunden kan du bage i god tid - så skal talkagen blot pyntes på den store dag. Velbekomme og god fest!

Mere inspiration

Har du lyst til at lave rigtige flødeboller, så prøv denne opskrift på hjemmelavede flødeboller.

Velbekomme!
Bemærk

Hele brownien skåret ud i stykker á 5 x 5 cm giver ca. 40 stykker kage. Antal kagestykker i talkagen afhænger af, hvilke tal du skærer ud. Eksempelvis er der flere stykker kage på tallet 88 end på tallet 11. Den resterende mængde brownie (det du skærer fra, når du skærer tallene ud) kan skæres op i reelle stykker, toppes med flødebolleskum og serveres ved siden af talkagen.

Frysetip

Browniebunden kan fryses og dermed laves i god tid. Frys bunden hel og skær tallene ud af den letfrosne bund. Du kan også fryse rester af brownie med flødebolleskum på.

Tip

Find flere tips til at pynte din talkage og print skabeloner til tallene her: https://www.arla.dk/artikler/talkage

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

40629 kJ / 9711 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1687 kJ / 403 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 4,5 % 4,5 g
Kulhydrat: 45,6 % 45,3 g
Fedt: 49,9 % 22,7 g
Relateret video
Talkage med brownie og flødebolleskum

Talkagen består af en skøn browniebund med kraftig smag af chokolade. Talkagen er toppet med blødt og sødt flødebolleskum og pyntet med friske og frysetørrede hindbær. 

Ingredienser