15-20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Afhængig af hvilke kagerester du har, så kan du tilføje mere eller mindre kakao og marmelade. Rul evt. trøffelblandingen ud mellem 2 stykker bagepapir til den ønskede størrelse. Du kan også smelte lidt god mørk chokolade og pensle på toppen af studenterbrødene. Og du kan undlade rom og bruge vand eller saft i stedet for.
Du kan nøjes med at lave trøffelblandingen, trille dem til romkugler og rulle dem i kokos eller dit yndlingspynt.
15936 kJ / 3809 kcal
1710 kJ / 409 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 58,1 g |
Fedt: | 36,9 % | 17,1 g |
Alkohol: | 0,9 % |
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
---|---|
75 g
Smør
|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
½
Sammenpisket æg
|
50 g
Smuttede, finthakkede mandler
|
|
---|---|
300 g
Rest af kager, fx chokoladekage, wienerbrød og kiks
|
|
1 dl
Hindbærmarmelade
|
|
1 spsk
Kakaopulver
|
|
1 spsk
Rom
|
2 spsk
Hindbærmarmelade
|
---|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
1½ spsk
Kogende vand
|
Fintrevet mørk chokolade og/eller kulørt krymmel
|
---|