Afhængig af hvilke kagerester du har, så kan du tilføje mere eller mindre kakao og marmelade. Rul evt. trøffelblandingen ud mellem 2 stykker bagepapir til den ønskede størrelse. Du kan også smelte lidt god mørk chokolade og pensle på toppen af studenterbrødene. Og du kan undlade rom og bruge vand eller saft i stedet for.
Du kan nøjes med at lave trøffelblandingen, trille dem til romkugler og rulle dem i kokos eller dit yndlingspynt.
15970 kJ / 3817 kcal
1714 kJ / 410 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 57,6 % | 58,1 g |
Fedt: | 36,9 % | 17,1 g |
Alkohol: | 1,1 % |
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
125 g |
---|---|
Smør
|
75 g |
Flormelis
|
3 spsk |
Sammenpisket æg
|
½ |
Smuttede, finthakkede mandler
|
50 g |
---|---|
Rest af kager, fx chokoladekage, wienerbrød og kiks
|
300 g |
Hindbærmarmelade
|
1 dl |
Kakaopulver
|
1 spsk |
Mørk rom
|
1 spsk |
Hindbærmarmelade
|
2 spsk |
---|
Flormelis (ca. 3 dl)
|
150 g |
---|---|
Kogende vand
|
1½ spsk |
Fintrevet mørk chokolade og/eller kulørt krymmel
|
---|