Nem, hurtig og velsmagende snack til velkomstdrinken.
Bryllupskagen kan fryses uden chokoladeovertræk. Tø kagen i køleskabet i 2 døgn. Overtræk kagen med hvid chokolade.
Det tager ca. 4 dage at tilberede bryllupskagen - men den er det værd. Kagen er fyldig som konfekt, så skær den i tynde stykker - det er lettest med en skarp kniv. Det er vigtigt, at du bruger ren, rå marcipan og følge fremgangsmåden til marcipanovertræk. Du kan temperere den hvide chokolade, hvis chokoladen gerne må 'knække', når gæsterne skærer kagen. Det er nemmest at gøre kagen helt færdig inden du stikker hul til stativet. Vent med at stikke ud til huller til efter chokoladeovertrækket er stivnet.
En festlig cocktail hertil kunne være - kølig, tør champagne eller anden hvid mousserende vin tilsat ferskenlikør. Forholdet er 1 del likør og 4 dele champagne.
146214 kJ / 34946 kcal
1419 kJ / 339 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,2 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 34,7 g |
Fedt: | 52,1 % | 20 g |
Alkohol: | 1,1 % |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.