Hvorfor ikke lave bryllupskagen selv? Måske en smule tidskrævende - men kagen er det hele værd. Bryllupskagen kan laves i forvejen - den skal bare tø i køleskabet i 2 døgn inden servering.
149472 kJ / 35725 kcal
1450 kJ / 347 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 6,2 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 35,4 % | 30,2 g |
Fedt: | 57,3 % | 22,4 g |
Alkohol: | 1,1 % | 1 g |
Bryllupskagen kan fryses uden chokoladeovertræk. Tø kagen i køleskabet i 2 døgn. Overtræk kagen med hvid chokolade.
Det tager ca. 4 dage at tilberede bryllupskagen - men den er det værd. Kagen er fyldig som konfekt, så skær den i tynde stykker - det er lettest med en skarp kniv. Det er vigtigt, at du bruger ren, rå marcipan og følge fremgangsmåden til marcipanovertræk. Du kan temperere den hvide chokolade, hvis chokoladen gerne må 'knække', når gæsterne skærer kagen.
En festlig cocktail hertil kunne være - kølig, tør champagne eller anden hvid mousserende vin tilsat ferskenlikør. Forholdet er 1 del likør og 4 dele champagne.
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.