Butterdejssnegle
Disse butterdejssnegle er en virkelig populær snack - og det forstår vi godt. De lækre butterdejssnacks er hurtige og nemme at lave og smager skønt af ost og krydderier. Butterdejssnegle kan forberedes i god tid og bages lige inden de skal bruges - server dem nybagte og sprøde - uhm!
Ingredienser
Butterdejssnegle
2 plader
Optøet frossen butterdej (ca. 180 g)
|
|
---|---|
1
Sammenpisket æg
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Herbes de Provence
|
Sådan gør du
Butterdejssnegle
Du kan variere både krydderurter og ostetype. Er du til det spicy kan du prøve at bruge texmex ost med chili - og er du til det mere afdæmpede, så hold dig til den ukrydrede og leg med forskellige krydderurter.
Butterdejssneglene kan skæres, lægges på bageplader, dækkes med fugtigt klæde og stå klar til bagning. Du kan evt. trække en stor pose over så klædet holder sig fugtigt - derved kan butterdejssneglene stå klar til de skal bages (op til ca. 6 timer)
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4912 kJ / 1174 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1475 kJ / 353 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14 % | 12,1 g |
Kulhydrat: | 20,8 % | 18 g |
Fedt: | 65,2 % | 26 g |