Butterdejssnegle

Butterdejssnegle

45 min
Disse butterdejssnegle er en virkelig populær snack - og det forstår vi godt. De lækre butterdejssnacks er hurtige og nemme at lave og smager skønt af ost og krydderier. Butterdejssnegle kan forberedes i god tid og bages lige inden de skal bruges - server dem nybagte og sprøde - uhm!

Sådan gør du

Butterdejssnegle
  • Rul hver plade ud (ca. 18 x 25 cm) på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile i ca. 20 min.
  • Pensl med æg og drys med ost og herbes de Provence.
  • Tril hver plade butterdej sammen fra den lange side til en roulade. Pensl sammenføjningerne med æg, så de lukker tæt.
  • Skær rouladerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir.
  • Bag butterdejssneglene midt i ovnen – en plade ad gangen.
  • Server dem lune til en velkomstdrink.
Bagetid
  • Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Velbekomme!
Variation

Du kan variere både krydderurter og ostetype. Er du til det spicy kan du prøve at bruge texmex ost med chili - og er du til det mere afdæmpede, så hold dig til den ukrydrede og leg med forskellige krydderurter.

Forbered i god tid

Butterdejssneglene kan skæres, lægges på bageplader, dækkes med fugtigt klæde og stå klar til bagning. Du kan evt. trække en stor pose over så klædet holder sig fugtigt - derved kan butterdejssneglene stå klar til de skal bages (op til ca. 6 timer)

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4912 kJ / 1174 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1475 kJ / 353 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 14 % 12,1 g
Kulhydrat: 20,8 % 18 g
Fedt: 65,2 % 26 g

Ingredienser

Butterdejssnegle
Optøet frossen butterdej (ca. 180 g)
2 plader
Sammenpisket æg
1
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
100 g
Herbes de Provence
1 tsk