Butterdejssnegle

Bedømmelse

(12 vurderinger)

45 min

Lækre butterdejssnegle med krydderurteblanding og revet gratineringsost. Prøv dem!

Ingredienser

8 snegle pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rul hver plade ud (ca. 18 x 25 cm) på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile i ca. 20 min. Pensl med æg. Drys med ost og herbes de Provence. Tril hver plade butterdej sammen fra den lange side til en roulade. Pensl sammenføjningerne med æg, så de lukker tæt. Skær rouladerne i 1 cm tykke skiver. Læg dem på plader med bagepapir. Bag butterdejssneglene midt i ovnen – en plade ad gangen. Server dem lune til en velkomstdrink.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4650 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 61 %

Kilde:

Vin match

Malvasia, fiano Salento, Italien

Hvidvin med krydrede elementer, fx. en bianco salento Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til krydderurter