Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
12753 kJ / 3048 kcal
666 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5 % | 2 g |
Kulhydrat: | 41 % | 16,1 g |
Fedt: | 54 % | 9,7 g |
Her får du opskriften på en mere rustik æbletærte.
Lækre æbletærter formet som de smukkeste æbleroser og et strejf af ingefær. Næsten for smukke til at blive spist? Prøv disse små lækre æbleroser næste gang du har et par æbler i overskud. Æbleroserneer så lækre og smukke - og bestemt besværet værd... Server æbleroserne nybagte med iskold vaniljesauce, letpisket flødeskum eller cremefraiche.
5 dl
Koldt vand
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3
Store røde æbler (ca. 400 g)
|
6 plader
Frossen, optøet butterdej
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Stødt ingefær
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
Friske citronmelisseblade
|
|
---|---|
Flormelis
|
5 dl
Vaniljesauce, letpisket flødeskum eller cremefraiche 18%
|
---|