Erstat ingefær med kanel og drys æbleroserne med kanelsukker. Tilsæt evt. frisk fintrevet ingefær i vaniljesaucen. Hvis du ikke har en mikroovn kan du hælde kogende vand over æbleskiverne og lade dem trække heri, til de bliver bløde og bøjelige.
12753 kJ / 3048 kcal
666 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5 % | 2 g |
Kulhydrat: | 41 % | 16,1 g |
Fedt: | 54 % | 9,7 g |
Lækre æbletærter formet som de smukkeste æbleroser og et strejf af ingefær. Næsten for smukke til at blive spist? Prøv disse små lækre æbleroser næste gang du har et par æbler i overskud. Æbleroserne er så lækre og smukke - og bestemt besværet værd... Server æbleroserne nybagte med iskold vaniljesauce, letpisket flødeskum eller cremefraiche.
5 dl
Koldt vand
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3
Store røde æbler (ca. 400 g)
|
6 plader
Frossen, optøet butterdej
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Stødt ingefær
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
Citronmelisseblade
|
|
---|---|
Flormelis
|
5 dl
Vaniljesauce, letpisket flødeskum eller cremefraiche 18%
|
---|