Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan gøre Beef Wellington klar dagen før. Gør stegen helt klar - og sæt den direkte fra køleskab i den varme ovn. Beregn 5-10 minutters længere stegetid.
17699 kJ / 4230 kcal
483 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 10,3 g |
Fedt: | 55,6 % | 7,3 g |
Dette er en mindre kostbar udgave af Beef Wellington - men den smager også godt.
Oksemørbrad (ca. 1½ kg)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
10 g |
Groft salt
|
1 tsk |
---|---|
Piskefløde
|
1 dl |
Sammenpisket æg
|
½ |
Smør
|
25 g |
---|---|
Champignoner i mindre stykker
|
250 g |
Grofthakket skalotteløg
|
1 |
Serrano skinke
|
6 skiver |
---|
Butterdej (ca. 24x40 cm)
|
1 plade |
---|---|
Sammenpisket æg
|
Røde æbler (ca. 450 g)
|
4 |
---|---|
Smør
|
15 g |
Grofthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
4 |
Rensede svampe, fx portobello, Karl Johan eller børgehatte i mundrette stykker
|
400 g |
Piskefløde
|
4 dl |
Koncentreret oksefond
|
1 spsk |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Skyllede blåbær
|
125 g |
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Kogte kartofler
|
1½ kg |
---|