Du kan gøre Beef Wellington klar dagen før. Gør stegen helt klar - og sæt den direkte fra køleskab i den varme ovn. Beregn 5-10 minutters længere stegetid.
17329 kJ / 4142 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,2 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 10,3 g |
Fedt: | 54,6 % | 7 g |
1
Oksemørbrad (ca. 1½ kg)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør
|
1 tsk
Groft salt
|
|
---|---|
1 dl
Piskefløde
|
|
½
Sammenpisket æg
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Champignoner i mindre stykker
|
|
1
Grofthakket skalotteløg
|
6 skiver
Serrano skinke
|
---|
1 plade
Butterdej (ca. 24x40 cm)
|
|
---|---|
Sammenpisket æg
|
4
Røde æbler (ca. 450 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
4
Grofthakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
|
400 g
Rensede svampe, fx portobello, Karl Johan eller børgehatte i mundrette stykker
|
|
4 dl
Piskefløde
|
|
1 spsk
Koncentreret oksefond
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
125 g
Skyllede blåbær
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
1½ kg
Kogte kartofler
|
---|