Du kan skifte blåskimmelosten ud med revet gul ost, fx Arla Karolines Køkken® gratineringsost.
18562 kJ / 4436 kcal
507 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,6 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 22,4 % | 6,7 g |
Fedt: | 53 % | 7,3 g |
1 kg
Melede kartofler i tynde skiver
|
|
---|---|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
1¼ tsk
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 dl
Vand
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
1
Roastbeef (ca. 900 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Små champignoner i kvarte
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 plade
Butterdej - ca. 24 x 40 cm
|
|
75 g
Blåskimmelost
|
900 g
Dampede porrer
|
|
---|---|
Tyttebærsyltetøj
|