Roastbeef med flødekartofler og champignonpakker
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 1 min
•
En festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.
Ingredienser
Flødekartofler
1 kg
Melede kartofler i tynde skiver
|
|
---|---|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
1¼ tsk
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 dl
Vand
|
Roastbeef
50 g
Smør
|
|
---|---|
1
Roastbeef (ca. 900 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
Butterdejspakker
25 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Små champignoner i kvarte
|
|
50 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 plade
Butterdej - ca. 24 x 40 cm
|
|
75 g
Blåskimmelost
|
Tilbehør
900 g
Dampede porrer
|
|
---|---|
Tyttebærsyltetøj
|
Sådan gør du
Flødekartofler
Roastbeef
Butterdejspakker
Du kan skifte blåskimmelosten ud med revet gul ost, fx Arla Karolines Køkken® gratineringsost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18562 kJ / 4436 kcal
Næringsindhold pr. 100g
507 kJ / 121 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,6 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 22,4 % | 6,7 g |
Fedt: | 53 % | 7,3 g |