Vil du spare lidt på kødet, kan du nøjes med en halv mørbrad, og tilsætte ekstra grøntsager i stedet. Det kan være ekstra svampe, eller du kan supplere med rodfrugter, peberfrugt, squash, løg eller hvad du har på lager. Smag til med krydderier og krydderurter.
11218 kJ / 2681 kcal
459 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 12,8 g |
Fedt: | 28,8 % | 3,6 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
1
Svinemørbrad (ca. 500 g)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
125 g
Fintstrimlet bacon
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
kog 320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
400 g
Dampede grønne bønner
|