Mørbrad i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(89 vurderinger)

45 min

Mørbradgryde - lækkert, hurtigt og let at lave. Her serveret med grønne bønner og ris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mørbrad

  • 1 svinemørbrad
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sauce

  • 450 g champignoner i kvarte
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 125 g fintstrimlet kalkunbacon
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ tsk groft salt
  • ½ tsk cayennepeber
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g dampede haricots verts

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mørbrad

Afpuds mørbraden for sener og hinder og skær den ud i bøffer. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg mørbradbøfferne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Tag dem af panden og drys med salt og peber. Hold dem varme.

Sauce

Svits champignon, løg, bacon og hvidløg i panden i ca. 3 min. Kom tomater, mørbradbøffer, salt og peber i champignonblandingen. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt madlavningsfløde, varm retten igennem og smag til.

Ved serveringen

Anret sauce og bøffer i et varmt fad og server sammen med ris og haricots verts.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag