Mørbrad i fad - lækkert, hurtigt og let at lave. Mørbradbøffer går man aldrig galt i byen med og her hvor du ovenikøbet får mørbrad i flødesovs, rammer du manges livret. Du kan sagtens strække retten til flere personer, hvis du supplerer med flere grøntsager både i sovs og som tilbehør. Svinemørbrad i fad kan også serveres med kartoffelmos og grøn salat - her følges mørbrad i fad af grønne bønner og ris.
Denne ret passer sig selv i ovnen og er nem at lave.
Vil du spare lidt på kødet, kan du nøjes med en halv mørbrad, og tilsætte ekstra grøntsager i stedet. Det kan være ekstra svampe, eller du kan supplere med rodfrugter, peberfrugt, squash, løg eller hvad du har på lager. Smag til med krydderier og krydderurter.
10963 kJ / 2620 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 48,2 % | 12,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,1 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.