Mørbrad i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(86 vurderinger)

45 min

Mørbradgryde - lækkert, hurtigt og let at lave. Her serveret med grønne bønner og ris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mørbrad

  • 1 svinemørbrad
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sauce

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g dampede haricots verts

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mørbrad

Afpuds mørbraden for sener og hinder og skær den ud i bøffer. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg mørbradbøfferne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Tag dem af panden og drys med salt og peber. Hold dem varme.

Sauce

Svits champignon, løg, bacon og hvidløg i panden i ca. 3 min. Kom tomater, mørbradbøffer, salt og peber i champignonblandingen. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt madlavningsfløde, varm retten igennem og smag til.

Ved serveringen

Anret sauce og bøffer i et varmt fad og server sammen med ris og haricots verts.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag