Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

45 min Hovedret

Mørbrad i fad - lækkert, hurtigt og let at lave. Mørbradbøffer går man aldrig galt i byen med og her hvor du ovenikøbet får mørbrad i flødesovs, rammer du manges livret. Du kan sagtens strække retten til flere personer, hvis du supplerer med flere grøntsager både i sovs og som tilbehør. Svinemørbrad i fad kan også serveres med kartoffelmos og grøn salat - her følges mørbrad i fad af grønne bønner og ris.

Mere inspiration

Denne ret passer sig selv i ovnen og er nem at lave.

Velbekomme!
Tips

Vil du spare lidt på kødet, kan du nøjes med en halv mørbrad, og tilsætte ekstra grøntsager i stedet. Det kan være ekstra svampe, eller du kan supplere med rodfrugter, peberfrugt, squash, løg eller hvad du har på lager. Smag til med krydderier og krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10714 kJ / 2561 kcal

Næringsindhold pr. 100g

448 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 24,9 % 6,6 g
Kulhydrat: 49,3 % 13 g
Fedt: 25,8 % 3,1 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser