Mørbrad i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(90 vurderinger)

45 min

Gryderet med mørbrad - lækkert, hurtigt og let at lave. Her serveret med grønne bønner og ris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mørbrad

  • 1 svinemørbrad
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sauce

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g dampede haricots verts

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mørbrad

Afpuds mørbraden for sener og hinder og skær den ud i bøffer. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg mørbradbøfferne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Tag dem af panden og drys med salt og peber. Hold dem varme.

Sauce

Svits champignon, løg, bacon og hvidløg i panden i ca. 3 min. Kom tomater, mørbradbøffer, salt og peber i champignonblandingen. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt madlavningsfløde, varm retten igennem og smag til.

Ved serveringen

Anret sauce og bøffer i et varmt fad og server sammen med ris og haricots verts.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag