Mere mørbrad i fad - her med bacon, svampe og fløde - uhm.
10068 kJ / 2406 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 23,9 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 13 g |
Fedt: | 26 % | 3,1 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
|
1 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Madraskarry
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
2 |
Rød peberfrugt i strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Røde æbler i både (ca. 250 g)
|
2 |
½ liter |
Røde æbler i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
2 |
---|---|
Rosiner
|
50 g |
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Renset rucolasalat
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Fintstrimlet porretop
|
---|
Brune ris, parboiled - koges
|
240 g |
---|