17-18 min. ved 250° - traditionel ovn.
10220 kJ / 2443 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 23,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 52,2 % | 13,8 g |
Fedt: | 24,7 % | 3 g |
Mere mørbrad i fad - her med bacon, svampe og fløde - uhm.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2 tsk
Karry
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Røde æbler i både (ca. 250 g)
|
|
½ liter
Karrysauce
|
2
Røde æbler i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
50 g
Rosiner
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Fintstrimlet porretop
|
---|
240 g
Brune ris, parboiled - koges
|
---|