Du kan skifte romarinen ud med andre af de typiske italienske krydderurter, fx basilikum eller timian. Du kan også bruge persille.
9518 kJ / 2275 kcal
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 24,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 47 % | 11,2 g |
Fedt: | 28,9 % | 3,2 g |
Lyst til mere spaghetti.....
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
20 g
Smør
|
|
---|---|
3
Små fed hvidløg i skiver
|
|
1
Afpudset svinemørbrad i 1 cm skiver (ca. 400 g)
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
---|---|
3
Æbler i tynde både, fx discovery (ca. 300 g)
|
|
250 g
Cherrytomater i halve, evt. en blanding af røde og gule
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
Bløde rosmarinkviste
|
---|