Spaghetti med mørbrad, tomat og æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 3 små fed hvidløg i skiver
  • 1 afpudset svinemørbrad i 1 cm skiver (ca. 450 g)
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 250 g cherrytomater i halve, evt. en blanding af røde og gule
  • 3 æbler i tynde både, fx discovery (ca. 300 g)
  • 2 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1¼ tsk groft salt

Pynt

  • friske rosmarinkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Tilsæt hvidløg. Brun mørbradskiverne på alle sider, ca. 3 min. i alt. Tag kød og hvidløg op og hold det varmt.

Kom løgene i panden og steg ved jævn varme i ca. 1 min. Tilsæt tomater, æbler, rosmarin og salt og steg i yderligere ca. 3 min. Vend det stegte kød og hvidløg i og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Hæld vandet fra spaghettien. Tilsæt tomatsauce og honning og varm godt igennem. Kom spagettien i en stor varm skål og fordel kød og grøntsager på toppen. Server straks.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: