Lyst til mere spaghetti.....
Du kan skifte romarinen ud med andre af de typiske italienske krydderurter, fx basilikum eller timian. Du kan også bruge persille.
9499 kJ / 2270 kcal
404 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 24,5 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 45,2 % | 10,7 g |
Fedt: | 30,3 % | 3,3 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Smør
|
20 g |
---|---|
Små fed hvidløg i skiver
|
3 |
Afpudset svinemørbrad i 1 cm skiver (ca. 400 g)
|
1 |
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Æbler i tynde både, fx discovery (ca. 300 g)
|
3 |
Cherrytomater i halve, evt. en blanding af røde og gule
|
250 g |
Finthakkede frisk rosmarin
|
2 spsk |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2½ tsk |
Tørret fuldkornsspaghetti
|
300 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
1 dl | |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
1 spsk |
Friske rosmarinkviste
|
---|