Man kan altid bruge endnu en opskrift på flødekartofler
Mørbraden er let rosa og saftig efter 15 min. i ovnen. Vil du have den helt gennemstegt, kan du give den 5 min. ekstra. Du kan også ovnstege en hel svinemørbrad (som du ikke ridser og fylder). Brun den afpudsede mørbrad i gyldent smør i ca. 4 min. Læg mørbraden i et ovnfast fad og drys med friskkværnet peber og ½ tsk groft salt. Steg mørbraden øverst i ovnen ved 175° - varmluft, ca. 20 min. til den er rosa eller ca. 25 min. til den er gennemstegt.
13934 kJ / 3330 kcal
593 kJ / 142 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 20 % | 7 g |
Kulhydrat: | 25 % | 8,7 g |
Fedt: | 55 % | 8,8 g |