Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

60+ min Hovedret
Svinemørbrad i ovn.....det er nemt. Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af den, med fyld af bacon, nødder, timian m.m. Serveret med flødekartofler og grøn salat, er svinemørbrad i ovn en delikat ret til dig og dine gæster.
Mere inspiration

Man kan altid bruge endnu en opskrift på flødekartofler

Flødekartofler
60+ min
Flødekartofler
(418)
Velbekomme!
Tips

Mørbraden er let rosa og saftig efter 15 min. i ovnen. Vil du have den helt gennemstegt, kan du give den 5 min. ekstra. Du kan også ovnstege en hel svinemørbrad (som du ikke ridser og fylder). Brun den afpudsede mørbrad i gyldent smør i ca. 4 min. Læg mørbraden i et ovnfast fad og drys med friskkværnet peber og ½ tsk groft salt. Steg mørbraden øverst i ovnen ved 175° - varmluft, ca. 20 min. til den er rosa eller ca. 25 min. til den er gennemstegt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3330 kJ / 3330 kcal

Næringsindhold pr. 100g

593 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 20 % 7 g
Kulhydrat: 25 % 8,7 g
Fedt: 55 % 8,8 g

Ingredienser