Svinemørbrad i ovn

60+ min Hovedret

Svinemørbrad i ovn.....det er nemt. Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af den, med fyld af bacon, nødder, timian m.m. Serveret med flødekartofler og grøn salat, er svinemørbrad i ovn en delikat ret til dig og dine gæster.

Svinemørbrad i ovn
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13931 kJ / 3330 kcal

Energifordeling:
Fiber: 25,6 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 55 %
Tips

Mørbraden er let rosa og saftig efter 15 min. i ovnen. Vil du have den helt gennemstegt, kan du give den 5 min. ekstra. Du kan også ovnstege en hel svinemørbrad (som du ikke ridser og fylder). Brun den afpudsede mørbrad i gyldent smør i ca. 4 min. Læg mørbraden i et ovnfast fad og drys med friskkværnet peber og ½ tsk groft salt. Steg mørbraden øverst i ovnen ved 175° - varmluft, ca. 20 min. til den er rosa eller ca. 25 min. til den er gennemstegt.

Ingredienser