Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

60+ min Hovedret

Svinemørbrad i ovn.....det er nemt. Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af den, med fyld af bacon, nødder, timian m.m. Serveret med flødekartofler og grøn salat, er svinemørbrad i ovn en delikat ret til dig og dine gæster.

Mere inspiration

Man kan altid bruge endnu en opskrift på flødekartofler

Velbekomme!
Tips

Mørbraden er let rosa og saftig efter 15 min. i ovnen. Vil du have den helt gennemstegt, kan du give den 5 min. ekstra. Du kan også ovnstege en hel svinemørbrad (som du ikke ridser og fylder). Brun den afpudsede mørbrad i gyldent smør i ca. 4 min. Læg mørbraden i et ovnfast fad og drys med friskkværnet peber og ½ tsk groft salt. Steg mørbraden øverst i ovnen ved 175° - varmluft, ca. 20 min. til den er rosa eller ca. 25 min. til den er gennemstegt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13931 kJ / 3330 kcal

Næringsindhold pr. 100g

593 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 20 % 7 g
Kulhydrat: 25 % 8,7 g
Fedt: 55 % 8,8 g

Ingredienser