Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
Svinemørbraden er let rosa og saftig efter 15 min. i ovnen. Vil du have den helt gennemstegt, kan du give den 5 min. ekstra. Du kan også ovnstege en hel svinemørbrad (som du ikke ridser og fylder). Brun den afpudsede mørbrad i gyldent smør i ca. 4 min. Læg mørbraden i et ovnfast fad og drys med friskkværnet peber og ½ tsk groft salt. Steg svinemørbraden øverst i ovnen ved 175° - varmluft, ca. 20 min. til den er rosa eller ca. 25 min. til den er gennemstegt.
13657 kJ / 3264 kcal
581 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 18,9 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 24,7 % | 8,4 g |
Fedt: | 56,4 % | 8,9 g |
Perfekt opskrift på rosa helstegt svinemørbrad på pande.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
1 kg
Melede kartofler
|
|
---|---|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Piskefløde
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 475 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Bacon i skiver
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
50 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Romainesalat revet i grove stykker og drysset med salt og peber
|
---|