Langtidsstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og pommes frites, med et lækkert twist i form af en svampesalat. Du får en helt fantastisk og perfekt konsistens på oksemørbrad, når den er langtidsstegt. Denne opskrift på helstegt oksemørbrad er oplagt til et selskab på 10 personer, og oksemørbrad i ovn passer sig selv, mens svampesalat og pommes frites gøre klar.
Er du mere til den helt ægte bearnaisesauce - så har du en opskrift her.
Har I ikke spist op, kan du lave den skønneste biksemad af dine rester. Start med at stege pommes frittes sprøde i en pande, tilsæt rester af svampesalat og varm igennen. Kom så tilsidst oksemørbrad i mundrette stykker i - de skal blot varmes op, ikke steges igennem. Er der bearnaissauce tilovers smager det skønt ovenpå biksemaden. Alternativt kan du servere et spejlæg ovenpå.
88119 kJ / 21061 kcal
1179 kJ / 282 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 2,4 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 10 % | 6,9 g |
Fedt: | 87,6 % | 27,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.