Langtidsstegt oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad

60+ min Hovedret

Langtidsstegt oksemørbrad med bearnaisesauce og pommes frites, med et lækkert twist i form af en svampesalat. Du får en helt fantastisk og perfekt konsistens på oksemørbrad, når den er langtidsstegt. Denne opskrift på helstegt oksemørbrad er oplagt til et selskab på 10 personer, og oksemørbrad i ovn passer sig selv, mens svampesalat og pommes frites gøre klar.

Mere inspiration

Er du mere til den helt ægte bearnaisesauce - så har du en opskrift her.

Velbekomme!
Nem mad til i morgen

Har I ikke spist op, kan du lave den skønneste biksemad af dine rester. Start med at stege pommes frittes sprøde i en pande, tilsæt rester af svampesalat og varm igennen. Kom så tilsidst oksemørbrad i mundrette stykker i - de skal blot varmes op, ikke steges igennem. Er der bearnaissauce tilovers smager det skønt ovenpå biksemaden. Alternativt kan du servere et spejlæg ovenpå.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

88223 kJ / 21086 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1171 kJ / 280 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 2,4 % 1,7 g
Kulhydrat: 10 % 6,9 g
Fedt: 87,6 % 27,7 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser