Rødvinssauce

Rødvinssauce

30 min Tilbehør

Rødvinssauce tilberedt fra bunden er ikke svær at lave - og når det er hjemmelavet rødvinssovs, bestemmer du selv, hvordan smag og konsistens skal være. Rødvinssauce eller rødvinsovs - uanset stavemåde, så kan du bruge den samme type rødvin, du serverer til retten, når det skal være særligt godt - eller brug en rødvin, der har været trukket op nogle dage. Server rødvinssauce til en god bøf, en god salat og i godt selskab.

Mere inspiration

Server rødvinssauce til oksefilet

Velbekomme!
Tip

Har du sjatter af rødvin, kan du koge dem ind og anvende til rødvinssauce.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1840 kJ / 440 kcal

Næringsindhold pr. 100g

357 kJ / 85 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 14,8 % 3,1 g
Kulhydrat: 30,6 % 6,4 g
Fedt: 54,6 % 5,3 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser