Har du sjatter af rødvin, kan du koge dem ind og anvende til rødvinssauce.
3005 kJ / 718 kcal
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 8,9 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 20,4 % | 3,9 g |
Fedt: | 27,5 % | 2,4 g |
Alkohol: | 43,2 % | 5 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
4 dl
Halvtør rødvin, fx côtes du rhône
|
---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
25 g
Smør
|
|
1 spsk
Koncentreret kalvebouillon, fx touch of taste
|
|
1 spsk
Blade af frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. kulør
|