Rødvinssauce

Rødvinssauce

30 min Tilbehør
Rødvinssauce tilberedt fra bunden er ikke svær at lave - og når det er hjemmelavet rødvinssovs, bestemmer du selv, hvordan smag og konsistens skal være. Rødvinssauce eller rødvinsovs - uanset stavemåde, så kan du bruge den samme type rødvin, du serverer til retten, når det skal være særligt godt - eller brug en rødvin, der har været trukket op nogle dage. Server rødvinssauce til en god bøf, en god salat og i godt selskab.
Mere inspiration

Server rødvinssauce til oksefilet

Oksefilet
60+ min
Oksefilet
(12)
Velbekomme!
Tip

Har du sjatter af rødvin, kan du koge dem ind og anvende til rødvinssauce.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1852 kJ / 443 kcal

Næringsindhold pr. 100g

359 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 14,8 % 3,1 g
Kulhydrat: 30,9 % 6,5 g
Fedt: 54,3 % 5,3 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise