Rødvinssauce

30 min Tilbehør

Rødvinssauce tilberedt fra bunden er ikke svær at lave - og så bestemmer du selv, hvordan smag og konsistens skal være. Du kan bruge den samme type rødvin, du vil servere til retten, hvis det skal være særligt godt - eller anvende en rødvin, der har været trukket op nogle dage. Server rødvinssauce til en god bøf, en god salat og i godt selskab.

Rødvinssauce
Mere inspiration

Server rødvinssauce til oksefilet

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1840 kJ / 440 kcal

Energifordeling:
Fiber: 0,8 g
Protein: 14,8 %
Kulhydrat: 30,6 %
Fedt: 54,6 %
Tip

Har du sjatter af rødvin, kan du koge dem ind og anvende til rødvinssauce.

Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser