Culottesteg

Culottesteg

60+ min Hovedret

Culottesteg i ovn er skøn gæstemad. Culotte kan serveres med mange slags tilbehør alt efter sæson og anledning. Culottesteg rækker langt med godt tilbehør i form af fyldige salater og/eller krydrede kartofler. Du kan også servere dampet broccoli, pillede kartofler og en lækker portobellosauce til culotten, hvis det skal være lidt mere traditionelt.

Mere inspiration

Server fx denne portobellosauce til culottestegen.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Grydestegt culottesteg: Følg ovenstående fremgangsmåde, men lad culottestegen blive i gryden efter bruning og tilsæt ½ dl vand. Steg den ved svag varme og under låg i ca. 1 time - eller til centrumstemperaturen er 58-60°. Vend stegen efter ca. halvdelen af stegetiden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15988 kJ / 3821 kcal

Næringsindhold pr. 100g

919 kJ / 220 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 35,1 % 19 g
Kulhydrat: 0 % 0 g
Fedt: 64,9 % 16,1 g

Ingredienser