Culottesteg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

60+ min

Culottesteg er skøn gæstemad. Culottesteg kan serveres med mange slags tilbehør alt efter sæson og anledning. Prøv fx at servere culottestegen med kold bearnaise næste gang.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 okseculotte (ca. 1½ kg)
  • 25 g smør
  • 1 spsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun culotten på alle sider ved jævn til kraftig varme i ca. 5 min. Læg culotten i et ovnfast fad og steg den midt i ovnen. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur. Når centrumstemperaturen er ca. 58-60° er culotten stegt.

Stegetid

30-40 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 65 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag