I stedet for frisk rosenkål kan du bruge 600 g frosne, optøede.
10901 kJ / 2605 kcal
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,2 % | 7 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 11,8 g |
Fedt: | 27 % | 3,2 g |
Rosenkål
|
800 g |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Mælkesauce
|
3 dl |
Finthakket rød chilipeber
|
2 tsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Kommen
|
1 spsk |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
½ tsk |
Sesamfrø
|
6 spsk |
Kalvelever i meget tynde skiver
|
500 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
Tørrede ægnudler
|
300 g |
---|---|
Vand
|
2½ liter |
Groft salt
|
2½ tsk |
Friske blade af rosenkål
|
---|