Sprød kalvelever med spicy rosenkål

Sprød kalvelever med spicy rosenkål

1 timer Hovedret

Vi spurgte for flere år siden - hvilke 3 råvarer kan du dårligst lide? Teamet i Karolines Køkken påtog sig så udfordringen at udvikle en opskrift med disse 3 ingredienser, der både smager godt (for nogen). De 3 "vindere" var kalvelever, kommen og rosenkål - og her er opskriften. Kalveleveren er vendt i en skøn blanding af krydderier og sesamfrø - og rosenkålen er dejligt spicy. Måske kan det få flere til at kalvelever? Prøv det ....

Velbekomme!
Tip

I stedet for frisk rosenkål kan du bruge 600 g frosne, optøede.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11716 kJ / 2800 kcal

Næringsindhold pr. 100g

472 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 26,8 % 7,4 g
Kulhydrat: 43,2 % 12 g
Fedt: 30 % 3,8 g

Ingredienser