I stedet for frisk rosenkål kan du bruge 600 g frosne, optøede.
10901 kJ / 2605 kcal
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,2 % | 7 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 11,8 g |
Fedt: | 27 % | 3,2 g |
800 g
Rosenkål
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
3 dl
Mælkesauce
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Kommen
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
6 spsk
Sesamfrø
|
|
500 g
Kalvelever i meget tynde skiver
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
300 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
Friske blade af rosenkål
|
---|