Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
10930 kJ / 2612 kcal
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 39,4 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 37,9 % | 9 g |
Fedt: | 22,7 % | 2,5 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
3 spsk
Sojasauce
|
|
---|---|
3 spsk
Brun farin
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
8
Kyllingeoverlår (ca. 1100 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
150 g
Rosenkål i meget tynde skiver
|
|
150 g fileter af 3
Appelsiner
|
|
150 g
Kerner af et granatæble
|
Blade af rosenkål
|
---|
240 g
Landbrød
|
---|