Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

Kyllingelår med ekstra lækker krydret smag og salat med smukke farver. Her er både noget for øjet og til ganen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk sojasauce
  • 3 spsk brun farin
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 8 kyllingeoverlår (ca. 1100 g)
  • ½ tsk groft salt

Hvidkålssalat

Pynt

  • blade af rosenkål

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland sojasauce, brun farin og chili i en frysepose. Pil skindene af kyllingelårene , kom dem i marinaden og masser den godt ind i kødet. Læg kyllingelårene på en plade med bagepapir. Hæld resten af marinaden over, drys med salt og bag kyllingelårene midt i ovnen.

Hvidkålssalat

Vend forsigtigt cremefraiche, appelsinsaft og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Læg de 2 slags kål, dressingen og appelsinfileter lagvis i en skål. Drys med granatæblekerner og pynt med rosenkålsblade. Server hvidkålssalaten sammen med de sojamarinerede kyllingelår og landbrød.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: