Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
10425 kJ / 2492 kcal
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 25,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 10,7 g |
Fedt: | 34,4 % | 4,2 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
3 spsk
Sojasauce
|
|
---|---|
3 spsk
Brun farin
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
4
Kyllingeoverlår (ca. 600 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
150 g
Rosenkål i meget tynde skiver
|
|
150 g fileter af 3
Appelsiner
|
|
150 g
Kerner af et granatæble
|
Blade af rosenkål
|
---|
240 g
Landbrød
|
---|