Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat
1 timer

Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat

Kyllingelår med ekstra lækker krydret smag og salat med smukke farver. Her er både noget for øjet og til ganen.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat

Kyllingelår med ekstra lækker krydret smag og salat med smukke farver. Her er både noget for øjet og til ganen.

Antal portioner
  • 3 spsk sojasauce
  • 3 spsk brun farin
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 8 kyllingeoverlår (ca. 1100 g)
  • ½ tsk groft salt

Hvidkålssalat

Pynt

  • blade af rosenkål

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Bland sojasauce, brun farin og chili i en frysepose. Pil skindene af kyllingelårene , kom dem i marinaden og masser den godt ind i kødet. Læg kyllingelårene på en plade med bagepapir. Hæld resten af marinaden over, drys med salt og bag kyllingelårene midt i ovnen.

Hvidkålssalat

Vend forsigtigt cremefraiche, appelsinsaft og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Læg de 2 slags kål, dressingen og appelsinfileter lagvis i en skål. Drys med granatæblekerner og pynt med rosenkålsblade. Server hvidkålssalaten sammen med de sojamarinerede kyllingelår og landbrød.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Protein: 27 %
  • Fiber: 23,6 g
Print