Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat

Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat

1 time
Kyllingelår med ekstra lækker krydret smag og salat med smukke farver. Her er både noget for øjet og til ganen.

Sådan gør du

  • Bland sojasauce, brun farin og chili i en frysepose. Pil skindene af kyllingelårene. Kom lårene i marinaden og masser den godt ind i kødet. Læg kyllingelårene på en plade med bagepapir. Hæld resten af marinaden over, drys med salt og bag kyllingelårene midt i ovnen.
Hvidkålssalat
  • Vend forsigtigt cremefraiche, appelsinsaft og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Læg de 2 slags kål, dressingen og appelsinfileter lagvis i en skål. Drys med granatæblekerner og pynt med rosenkålsblade. Server hvidkålssalaten sammen med de sojamarinerede kyllingelår og landbrød.
Bagetid
  • Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Har du lyst til en flere kyllingelår i ovn, så får du opskriften her.

Kyllingelår i ovn
55 min
Kyllingelår i ovn
(16)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10930 kJ / 2612 kcal

Næringsindhold pr. 100g

403 kJ / 96 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 39,4 % 9,3 g
Kulhydrat: 37,9 % 9 g
Fedt: 22,7 % 2,5 g
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser

Sojasauce
3 spsk
Brun farin
3 spsk
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Kyllingeoverlår (ca. 1100 g)
8
Groft salt
½ tsk
Hvidkålssalat
2½ dl
Friskpresset appelsinsaft
2 spsk
Groft salt
½ tsk
Fintsnittet hvidkål
250 g
Rosenkål i meget tynde skiver
150 g
Appelsiner
150 g fileter af 3
Kerner af et granatæble
150 g
Pynt
Blade af rosenkål
Tilbehør
Landbrød
240 g