Du kan skifte æblerne ud med revne pærer og evt. tilsætte hakkede nødder.
5315 kJ / 1270 kcal
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 6,5 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 14,4 g |
Fedt: | 52,8 % | 8,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
250 g
Rosenkål
|
|
---|---|
2
Æbler, fx ingridmarie
|
|
½
Citron (usprøjtet)
|
|
½
Appelsin
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Dijonsennep
|
Æbler i tynde både
|
|
---|---|
Blade af rosenkål
|
120 g
Rugbrød
|
---|