Du kan give retten lidt mere kraftig smag og dybde ved at erstatte hytteosten med en mere modnet ost.
8571 kJ / 2049 kcal
313 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,7 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 59 % | 10,9 g |
Fedt: | 26,3 % | 2,2 g |
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
320 g
Risottoris, fx carnaroli (ca. 4 dl)
|
|
½
Knoldselleri i tern (ca. 200 g)
|
|
7 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
200 g
Rosenkål i tynde skiver
|
|
---|---|
¾ liter
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Æbler i tern, fx coxorange (ca. 200 g)
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Citronskal (usprøjtet)
|
---|