Har du lyst til at prøve den klassiske risotto?
Du kan give retten lidt mere kraftig smag og dybde ved at erstatte hytteosten med en mere modnet ost.
8752 kJ / 2092 kcal
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 15,4 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 10,6 g |
Fedt: | 28,3 % | 2,4 g |
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
---|
Smør
|
25 g |
---|---|
Risottoris, fx carnaroli (ca. 4 dl)
|
320 g |
Knoldselleri i tern (ca. 200 g)
|
½ |
Grøntsagsbouillon
|
7 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
200 g |
Rosenkål i tynde skiver
|
200 g |
---|---|
Vand
|
¾ liter |
Groft salt
|
¾ tsk |
Æbler i tern, fx coxorange (ca. 200 g)
|
2 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Rapsolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Citronskal (usprøjtet)
|
---|