Risotto med bacon og æble-rosenkålstopping

Risotto med bacon og æble-rosenkålstopping

30 min Hovedret
En nem og hurtig risotto med topping af en dejlig klassisk blanding: Æble, bacon og kål. Her møder den klassike italienske ret de nordiske råvarer i en skøn kompination. Risotto med bacon og æble-rosenkålstopping er smagen af vinter og drømmen om sommer i samme mundfuld. De friske æbler og den revne citronskal, passer godt til den lidt tunge knoldselleri og rosenkålens karakteristiske smag. Især når det komplementeres af umamismag fra bacon. Risotto med bacon og æble-rosenkålstopping er i sandhed det bedste fra to verdener.
Mere inspiration

Har du lyst til at prøve den klassiske risotto?

Risotto
30 min
Risotto
(16)
Velbekomme!
Tip

Du kan give retten lidt mere kraftig smag og dybde ved at erstatte hytteosten med en mere modnet ost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2074 kJ / 2074 kcal

Næringsindhold pr. 100g

317 kJ / 76 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 16,8 % 3,1 g
Kulhydrat: 60,1 % 11,2 g
Fedt: 23,1 % 2 g

Ingredienser