7993 kJ / 1910 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 13,9 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 38,9 % | 10,6 g |
Fedt: | 47,2 % | 5,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
Vand
|
5 dl |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Hvedekerner (ca. 2 dl)
|
180 g |
Hasselnøddekerner
|
100 g |
---|
Æblecidereddike
|
3 spsk |
---|---|
Dijonsennep
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rosenkål (ca. 200 g)
|
10 |
Smør
|
25 g |
Fintsnittet rødkål
|
250 g |
Edamamebønner
|
125 g |
Granatæblekerner (ca. 85 g)
|
1 dl |
2 dl |