Den anden klassiker, hønsesalaten......
Server kyllingesalaten på en salatbund og med ristet flute til som forret. Eller server den i pitabrød sammen med salatblade, agurk og rød peberfrugt.
Har du kyllingesalat tilovers, kan den holde sig en en bøtte med låg i køleskabet i ca. 3 dage.
7171 kJ / 1714 kcal
673 kJ / 161 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 19 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 16,5 g |
Fedt: | 39,2 % | 7,1 g |
2½ dl | |
Dijonnaise
|
2 spsk |
Madraskarry
|
¾ tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Mælk
|
2 spsk |
Kogt eller stegt kyllingekød i tern
|
200 g |
---|---|
Rødt æble i små tern, fx jonagored (ca. 125 g)
|
1 |
Bladselleri i små tern (ca. 50 g)
|
1 stilk |
Rugbrød (ca. 325 g)
|
8 skiver |
---|---|
Smør
|
30 g |
Skyllet feldsalat
|
¼ liter |
Top af bladselleri
|
|
---|---|
Groftkværnet peber
|