Safran kan erstattes af stødt gurkemeje for at få en lignende gul farve. Gurkemeje har dog ikke ret meget smag. Piskefløden kan erstattes af madlavningsfløde, men saucen vil blive tyndere - du kan i så fald jævne den lidt.
5319 kJ / 1271 kcal
575 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 7,8 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 14,3 % | 4,8 g |
Fedt: | 77,9 % | 12,1 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
½ pakke
Safran á 0,5 g
|
|
500 g
Rensede rosenkål
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Grofthakket rød chilipeber
|
|
---|---|
Bredbladet persille
|