Stuvet rosenkål

Stuvet rosenkål

15 min Tilbehør
Disse flødestuvede rosenkål er smukt tilbehør til både fisk og kød. Det er safran, der giver de flødestuvede rosenkål den flotte gule farve og den helt specielle smag, som man enten hader eller elsker. Har du lyst til de gule flødestuvede rosenkål uden safran, kan du udskifte safran med gurkemeje.
Mere inspiration

Har du flere rosenkål ? - så prøv fx denne lækre salat.

Velbekomme!
Tip

Safran kan erstattes af stødt gurkemeje for at få en lignende gul farve. Gurkemeje har dog ikke ret meget smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1361 kJ / 1361 kcal

Næringsindhold pr. 100g

615 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 9 % 3,3 g
Kulhydrat: 14,1 % 5,1 g
Fedt: 76,9 % 12,8 g

Ingredienser