Smashed rosenkål
20 min
•
)
Skeptisk overfor rosenkål? - så prøv disse lækre knuste rosenkål med ost og krydderier. Så kan du få alle - selv dine børn - til at spise rosenkål. Server dem præsic som de er, evt. med en god cremefraichedressing til. Smashed rosenkål er også skønne som det grønne tilbehør til din aftensmad - og oplagte at lave i en airfryer.
Se den {klassiske} versionIngredienser
400 g
Rosenkål
|
|
---|---|
25 g
Smør eller olie
|
|
2 tsk
Hvidløgspulver
|
|
2 tsk
Paprika, evt. røget eller stærk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
Flagesalt
|
Sådan gør du
Du kan lave smashed rosenkål i airfryer - de skal have ca. 8 min. ved 200°.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2298 kJ / 549 kcal
Næringsindhold pr. 100g
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 20,5 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 19 % | 5,3 g |
Fedt: | 60,5 % | 7,7 g |
