Du kan supplere gryden med andre og flere grøntsager, fx løg, gulerødder og selleri - og du kan også supplere med kålpølser. Kalvegryden kan jævnes lidt med saucejævner, hvis du vil have sovsen tykkere.
11278 kJ / 2696 kcal
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 20,2 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 35,6 % | 8,6 g |
Fedt: | 44,2 % | 4,9 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Kalvekød, fx kalvetyksteg i tern
|
|
400 g
Rensede markchampignoner
|
|
½ dl
Æblemost
|
|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Æbler i både, fx ingrid marie eller jonagored
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
1 kg
Kogte kartofler - groft moset
|
---|