En anden dansk klassiker af "den forlorne" slags :)
Kødet kan koges dagen før og køle af i suppen (fjern grøntsager og peberkorn inden du stiller det på køl). Frikadellerne kan også steges dagen før. Forloren skildpadde er også velegnet som frokostret, så er der til 12 personer.
Dette er den relativt enkle model af en forloren skildpadde. Der kan føjes til i næsten det uendelige - alt efter ambitionsniveau. Fiskebollerne kan være hjemmelavede, fiskefrikadeller kan tilsættes, kødboller, tunge og meget mere. Der er også nogle, der foretrækker butterdej frem for brød til den forlorne skildpadde.
31636 kJ / 7561 kcal
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 41,4 % | 12,7 g |
Kulhydrat: | 19,3 % | 6 g |
Fedt: | 38,5 % | 5,4 g |
Alkohol: | 0,8 % |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.