Fiskefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Fiskefrikadeller er en klassiker - her er opskriften på fiskefrikadellerne lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk.

Antal portioner

  • 200 g finthakket laksefilet
  • 1 tsk groft salt
  • 1 æg
  • 50 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 1 dl Arla® ØKO letmælk Letmælk 1,5%
  • 75 g grofthakket broccoli
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 100 g rasp
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille
  • 25 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede laks med salt. Rør æg og mel i og tilsæt mælken lidt efter lidt. Vend broccoli og citronskal i og stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Blend rasp og persille i en foodproceser ca. 1 min. - til raspen er grøn. Form med en ske 20 små frikadeller og vend dem i raspen.

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg frikadellerne ved jævn varme ca. 5 min. på hver side.

Frysetips

Løsfrys fiskefrikadellerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge. De optøede frikadeller smager godt både kolde og lune.

Tips

Du kan skifte broccoli ud med andre grøntsager fx blomkål eller gulerod.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 40 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag