Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Tilbehør
Fryseegnet

Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.

Velbekomme!
Tips

Har du ikke en foodprocessor, kan du hakke fiskekødet fint med en kniv. Torsk kan erstattes med andre typer hvid fisk, fx sejfilet og laks - eller en blanding heraf. I stedet for 24 små fiskefrikadeller, kan du lave 12 store - så skal de stege i ca. 15 min. Vend dem undervejs.

Variation

Prøv at lave fiskefrikadeller med dild ved at tilsætte 1 dl finthakket dild til fiskefarsen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5105 kJ / 1220 kcal

Næringsindhold pr. 100g

601 kJ / 144 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 30,5 % 10,8 g
Kulhydrat: 8,4 % 3 g
Fedt: 61,1 % 9,9 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften