Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.
5105 kJ / 1220 kcal
601 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 30,5 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 8,4 % | 3 g |
Fedt: | 61,1 % | 9,9 g |
Har du ikke en foodprocessor, kan du hakke fiskekødet fint med en kniv. Torsk kan erstattes med andre typer hvid fisk, fx sejfilet og laks - eller en blanding heraf. I stedet for 24 små fiskefrikadeller, kan du lave 12 store - så skal de stege i ca. 15 min. Vend dem undervejs.
Prøv at lave fiskefrikadeller med dild ved at tilsætte 1 dl finthakket dild til fiskefarsen.