Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Fiskefrikadeller er en klassiker - her er fiskefrikadellerne lavet på laks og broccoli og paneret i en krydderrasp. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist.

Ingredienser

20 stk.

  • 100 g rasp
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille
  • 25 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede laks med salt. Rør æg og mel i og tilsæt mælken lidt efter lidt. Vend broccoli og citronskal i og stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Blend rasp og persille i en foodproceser ca. 1 min. - til raspen er grøn. Form med en ske 20 små frikadeller og vend dem i raspen.

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg frikadellerne ved jævn varme ca. 5 min. på hver side.

Frysetips

Løsfrys fiskefrikadellerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge. De optøede frikadeller smager godt både kolde og lune.

Tips

Du kan skifte broccoli ud med andre grøntsager fx blomkål eller gulerod.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: