Du kan bruge de krydderurter, du foretrækker. Du kan også erstatte ¼ af den hvide fisk med fersk laks i tern eller revne gulerødder. Hvis ikke du har tid til at røre din egen fars, kan du købe den færdige udgave hos din fiskemand og selv røre krydderurter og citronskal i.
4658 kJ / 1113 kcal
736 kJ / 176 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 30 % | 13 g |
Kulhydrat: | 13,4 % | 5,8 g |
Fedt: | 56,6 % | 11,3 g |
400 g
Torskefilet eller mørksejfilet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Finthakkede krydderurter, fx dild, persille eller estragon
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
25 g
Smør
|
|
1½ spsk
Smagsneutral olie
|