Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Frokost
Fryseegnet
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse hjemmelavede fiskefrikadeller er lavet med torsk, men sejfilet og laks, eller en blanding heraf kan også fint bruges. Denne fiskefrikadelleopskrift foreslår dig at stege 24 små deller, men du kan selvfølgelig vælge at lave en stor fiskefrikadellepandekage - eller 12 store fiskefrikadeller. Spis fiskedellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.
Mere inspiration

Smager himmelsk til hjemmelavede fiskefrikadeller.

Remouladesauce
10 min
Remouladesauce
(1)
Velbekomme!
Tips

Har du ikke en foodprocessor, kan du hakke fiskekødet fint med en kniv. Torsk kan erstattes med andre typer hvid fisk, fx sejfilet og laks - eller en blanding heraf. I stedet for 24 små fiskefrikadeller, kan du lave 12 store - så skal de stege i ca. 15 min. Vend dem undervejs.

Variation

Prøv at lave fiskefrikadeller med dild ved at tilsætte 1 dl finthakket dild til fiskefarsen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1227 kJ / 1227 kcal

Næringsindhold pr. 100g

603 kJ / 144 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 30,3 % 10,8 g
Kulhydrat: 9 % 3,2 g
Fedt: 60,7 % 9,9 g

Ingredienser

Indkluderet i opskriften
Remouladesauce
10 min
Remouladesauce
(1)