10083 kJ / 2410 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 26,1 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 11,1 g |
Fedt: | 33 % | 4,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Laksefilet uden skind
|
250 g |
---|---|
Lyssejfilet uden skind
|
250 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Æg
|
1 |
Mælk
|
¾ dl |
Majsstivelse, fx maizena (ca. 1 dl)
|
50 g |
Smør
|
25 g |
Rygeost 0,4%
|
100 g |
---|---|
2 dl | |
Hakkede friske dildkviste
|
½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 300 g)
|
3 |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Agurker i tern (ca. 500 g)
|
2 |
Blå birkes
|
½ spsk |
Friske dildkviste
|
---|
Softkerne rugbrød
|
300 g |
---|---|
Limefrugt i både
|
1 |