Laksefrikadeller med sprød agurkesalat
45 min
•
Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.
Ingredienser
250 g
Laksefilet uden skind
|
|
---|---|
250 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
50 g
Majsstivelse, fx maizena (ca. 1 dl)
|
|
25 g
Smør
|
Rygeostdressing
100 g
Rygeost
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
½ dl
Hakket frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
2
Agurker i tern (ca. 500 g)
|
|
½ spsk
Blå birkes
|
Tilbehør
300 g
Rugbrød
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Rygeostdressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10060 kJ / 2404 kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 25,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 11,1 g |
Fedt: | 33,5 % | 4,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.