Sprøde fiskefrikadeller
45 min
Fryseegnet
•
Fiskefrikadellerne her er lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp, der gør dem dejlig sprøde. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist.
Ingredienser
200 g
Finthakket laksefilet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
50 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
75 g
Grofthakket broccoli
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
100 g
Rasp
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
25 g
Smør
|
---|
Sådan gør du
Du kan skifte broccoli ud med andre grøntsager fx blomkål eller gulerod.
Løsfrys fiskefrikadellerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge. De optøede frikadeller smager godt både kolde og lune.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5446 kJ / 1302 kcal
Næringsindhold pr. 100g
840 kJ / 201 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 21,5 % | 10,6 g |
Kulhydrat: | 34,9 % | 17,3 g |
Fedt: | 43,6 % | 9,9 g |