Thaifrikadeller med nudelsalat

Thaifrikadeller med nudelsalat

45 min Hovedret
Eksotiske fiskefrikadeller med smag af de skønne krydderier, vi kender fra det thailandske køkken: Ingefær, chili, koriander, hvidløg og lime - det er godt. De serveres her med en frisk og knasende nudelsalat, chilisauce og limebåde, der er med til gøre det friske og spicy udtryk i retten endnu mere markant. Dagen derpå fungerer thaifrikadellerne også rigtig godt til det kolde frokostbord eller som tilbehør i madpakken.
Mere inspiration

Lækre vegetariske deller - men god smag.

Velbekomme!
Tips

Du kan lave mange små frikadeller og spise retten med pinde - så føles det måske lidt mere eksotisk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8231 kJ / 1967 kcal

Næringsindhold pr. 100g

454 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 23 % 6,1 g
Kulhydrat: 52,5 % 14 g
Fedt: 24,5 % 3 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise