For en mere fyldig suppe kan du tilsætte 400 g kyllingfilet i mundrette bidder. Tilsæt det rå kyllingekød til suppen før grøntsagerne og lad suppen koge i ca. 5 min. Tilsæt herefter resten af ingredienserne.
8685 kJ / 2076 kcal
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 13 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 63,7 % | 12,4 g |
Fedt: | 23,3 % | 2,1 g |
Er du til mere suppe med nudler, er her en dejlig opskrift.
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 dåse
Light kokosmælk
|
|
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 spsk
Thai fiskesauce
|
|
1½ tsk
Sambal oelek
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 stilk
Citrongræs
|
|
2 spsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1
Rød peberfrugt - i tynde, korte strimler (ca. 150 g)
|
|
150 g
Optøede edamamebønner
|
|
100 g
Bønnespirer
|
|
1
Rødt æble - i meget små tern, fx Elstar (ca. 100 g)
|
150 g
Risnudler
|
---|
4 skiver
Groft brød (ca. 240 g)
|
---|