Thaisuppe med nudler

Thaisuppe med nudler

45 min Hovedret
Denne thaisuppe er dejlig cremet, og samtidig spicy, Thaisuppen er fyldt med grøntsager og nudler - og smagt til med eksotiske rydderier. Hjemmelavet thaisuppe kan serveres til aftensmad, for den både mætter og giver masser af grøntsager. Thaisuppen er nem at lave, smager skønt og luner godt.
Mere inspiration

Er du til mere suppe med nudler, er her en dejlig opskrift.

Velbekomme!
Tip

For en mere fyldig suppe kan du tilsætte 400 g kyllingfilet i mundrette bidder. Tilsæt det rå kyllingekød til suppen før grøntsagerne og lad suppen koge i ca. 5 min. Tilsæt herefter resten af ingredienserne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2171 kJ / 2171 kcal

Næringsindhold pr. 100g

346 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 12,5 % 2,5 g
Kulhydrat: 62,4 % 12,7 g
Fedt: 25,1 % 2,4 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser