7899 kJ / 1888 kcal
345 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 18,9 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 62,7 % | 12,7 g |
Fedt: | 18,4 % | 1,7 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Rejer
|
300 g |
---|---|
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Mangofrugter i små tern (ca. 500 g)
|
2 |
1 liter | |
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
½ bundt |
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
1 |
Limefrugt i både
|
1 |
Groft flute
|
300 g |
---|