Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer

Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer

15 min
Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.

Sådan gør du

Ingefærmarinerede rejer
  • Lad rejerne dryppe af i en sigte.
  • Pisk limesaft, ingefær og salt sammen og vend rejer og mango i marinaden.
Tomatsuppe
  • Bring suppen i kog i en tykbundet gryde under omrøring.
  • Hæld suppen i 4 skåle og læg rejeblandingen ovenpå suppen.
  • Fordel forårsløg, chili og limebåde på suppen og server med flute til.
Energiindhold for hele retten:

7868 kJ / 1880 kcal

Næringsindhold pr. 100g

344 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 20,3 % 4,1 g
Kulhydrat: 60,8 % 12,3 g
Fedt: 18,9 % 1,8 g
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?

Ingredienser

Ingefærmarinerede rejer
300 g Rejer
2 spsk Friskpresset limesaft
1 spsk Fintrevet frisk ingefær
½ tsk Groft salt
2 Mangofrugter i små tern (ca. 500 g)
Tomatsuppe
1 liter Tomatsuppe
½ bundt Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
1 Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
1 Limefrugt i både
Tilbehør
300 g Groft flute