Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærmarinerede rejer

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g rejer
  • 2 mangofrugter i små tern (ca. 450 g)

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærmarinerede rejer

Pisk olie, limesaft, ingefær og de øvrige ingredienser sammen. Vend rejer og mango i marinaden.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde under omrøring. Hæld suppen i 4 skåle og læg rejeblandingen ovenpå suppen. Fordel forårsløg, chili og limebåde på suppen og server med flute til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag