Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer
15 min
•
Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.
Ingredienser
Ingefærmarinerede rejer
300 g
Rejer
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Mangofrugter i små tern (ca. 500 g)
|
Tomatsuppe
1 liter
Tomatsuppe
|
|
---|---|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
1
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
|
1
Limefrugt i både
|
Tilbehør
300 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Ingefærmarinerede rejer
Tomatsuppe
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7868 kJ / 1880 kcal
Næringsindhold pr. 100g
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,3 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 60,8 % | 12,3 g |
Fedt: | 18,9 % | 1,8 g |
Relateret video
Hvordan skærer man en mango?