Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærmarinerede rejer

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g rejer
  • 2 mangofrugter i små tern (ca. 450 g)
  • 1 liter Karolines Køkken® økologisk Tomatsuppe
  • 50 g fintsnittede forårsløg
  • 1 finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
  • 1 limefrugt i både

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærmarinerede rejer

Pisk olie, limesaft, ingefær og de øvrige ingredienser sammen. Vend rejer og mango i marinaden.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde under omrøring. Hæld suppen i 4 skåle og læg rejeblandingen ovenpå suppen. Fordel forårsløg, chili og limebåde på suppen og server med flute til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag