Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærmarinerede rejer

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g rejer
  • 2 mangofrugter i små tern (ca. 450 g)

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærmarinerede rejer

Pisk olie, limesaft, ingefær og de øvrige ingredienser sammen. Vend rejer og mango i marinaden.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde under omrøring. Hæld suppen i 4 skåle og læg rejeblandingen ovenpå suppen. Fordel forårsløg, chili og limebåde på suppen og server med flute til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: