Suppe med mangosalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En smuk og smagfuld suppe. Den cremede suppe har masser af smag fra ananas, lime og ingefær. Og fyldet af bl.a. mango, kokos, chili og ris giver både mæthed og gode smagsindtryk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Suppe

  • 10 g smør
  • 3 spsk fintrevet zittauerløg
  • 7 dl grøntsags- eller kyllingebouillon
  • 2 dl ananasjuice
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1½ tsk groft salt
  • ¼ tsk cayennepeber

Mangosalat

  • 1 mangofrugt i små tern (ca. 250 g)
  • 1 agurk i små tern (ca. 250 g)
  • 7 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 50 g grove kokosflager

Tilbehør

  • 80 g basmatiris - koges
  • 240 g naanbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Suppe

  1. Lad smørret smelte i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Svits løgene ved jævn varme i ca. ½ min.
  2. Tilsæt bouillon og bring i kog.
  3. Ryst ananasjuice og mel til en jævning og kom den i suppen under omrøring. Kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
  4. Tilsæt fløde, limesaft, ingefær, salt og cayennepeber. Bring atter suppen i kog og smag til.

Mangosalat

  1. Vend alle ingredienserne til mangosalaten sammen, med let hånd.

Kom risene (evt. i toppe) i 4 lune dybe tallerkener. Fordel mangosalaten rundt om risene. Kom suppen i en kande, så I kan hælde op ved bordet. Server med lunt naanbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,6 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag