Grøn karrysuppe
45 min
•
Dejlig varm suppe med timiancreme, sprøde skinkestykker og græskarkerner.
Ingredienser
500 g
Kartofler i grove tern
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
475 g
Broccoli i buketter og stokken i skiver
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Grøn karrypasta
|
|
2 tsk
Groft salt
|
Timiancreme
3 dl
Fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Blade af frisk timian og bløde timianstilke
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Lufttørret skinke
|
---|
50 g
Græskarkerner
|
---|
Pynt
Frisk frisk timian
|
---|
Tilbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Stegetid:
Ca. 12 min. ved 200°.
Timiancreme
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8201 kJ / 1960 kcal
Næringsindhold pr. 100g
303 kJ / 72 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 23,6 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 8,5 g |
Fedt: | 28,9 % | 2,4 g |