Tilsæt mere bullion hvis du syntes suppen er for tyk.
3840 kJ / 918 kcal
192 kJ / 46 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 7,5 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 23 % | 2,6 g |
Fedt: | 69,5 % | 3,6 g |
Dejlig cremet hjemmelavet aspargessuppe - skøn som både forret, hovedret og natmad.
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Karry
|
|
600 g
Græskar, fx hokkaido eller butternut squash, i tern
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
2
Hakkede fed hvidløg
|
|
2 stilke
Bladselleri,i skiver
|
|
1 tsk
Hakket frisk ingefær
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ dl
Piskefløde, letpisket
|
|
---|---|
Frisk koriander
|