Tilsæt mere bullion hvis du syntes suppen er for tyk.
3988 kJ / 953 kcal
200 kJ / 48 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 7,2 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 22,2 % | 2,6 g |
Fedt: | 70,6 % | 3,8 g |
Dejlig cremet hjemmelavet aspargessuppe - skøn som både forret, hovedret og natmad.
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Karry
|
|
600 g
Græskar, fx hokkaido eller butternut squash, i tern
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
2
Hakkede fed hvidløg
|
|
2 stilke
Bladselleri,i skiver
|
|
1 tsk
Hakket frisk ingefær
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ dl
Piskefløde, letpisket
|
|
---|---|
Frisk koriander
|