Krydret græskarsuppe med karry og ingefær

Krydret græskarsuppe med karry og ingefær

30 min
Denne græskarsuppe er virkelig en skøn suppe med masser af smag. Græskarsuppen er krydret med karry og ingefær og både hurtig og supernem at gå til.

Sådan gør du

Græskarsuppe
  • Kom olie i en stor gryde og svits karryen ved høj varme ca. 1 min.
  • Svits, løg og hvidløg ved jævn varme i ca. 2 min.
  • Tilsæt græskar, bladselleri, og svits i yderligere 2 min.
  • Tilsæt bouillon og lad suppen simre i ca. 20 min. til græskarternene er møre.
  • Tilsæt fløde, blend græskarsuppen og smag til.
Ved serveringen
  • Hæld den varme græskarsuppe i 4 skåle og pynt med striber af letpisket fløde og koriander.

Tilsæt mere bullion hvis du syntes suppen er for tyk.

Energiindhold for hele retten:

4099 kJ / 980 kcal

Næringsindhold pr. 100g

205 kJ / 49 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 7 % 0,9 g
Kulhydrat: 21,6 % 2,6 g
Fedt: 71,4 % 4 g
Mere inspiration

Dejlig cremet hjemmelavet aspargessuppe - skøn som både forret, hovedret og natmad.

Aspargessuppe
30 min
Aspargessuppe
(96)
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

Græskarsuppe
1 spsk Rapsolie
1 spsk Karry
600 g Græskar, fx hokkaido eller butternut squash, i tern
2 Grofthakkede zittauerløg
2 Hakkede fed hvidløg
2 stilke Bladselleri,i skiver
1 tsk Hakket frisk ingefær
1 liter Grøntsagsbouillon
1 dl Piskefløde
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Pynt
½ dl Piskefløde, letpisket
Frisk koriander
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk