Krydret græskarsuppe med karry og ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En skøn krydret suppe. Supernem og hurtig. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g græskar, fx butternut eller hokkaido
  • 2 zittauerløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk hakket frisk ingefær
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • salt og friskkværnet peber
  • et par stængler frisk koriander

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær græskar i tern. Pil og hak løg og hvidløg og snit bladselleri. Varm lidt olie i en stor gryde, og brænd karryen af. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér ved jævn varme i et par minutter, inden du tilsætter bladselleri, ingefær og græskar.

Sauter yderligere et par minutter og hæld nu grøntsagsbouillonen ved. Lad det simre i ca. 20 min., til græskarternene er møre. Blend og smag til med salt og peber.

Hak korianderen. Kom suppen i skåle og pynt med koriander.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag