Krydret græskarsuppe med karry og ingefær
30 min
•
Denne græskarsuppe er virkelig en skøn suppe med masser af smag. Græskarsuppen er krydret med karry og ingefær og både hurtig og supernem at gå til.
Ingredienser
Græskarsuppe
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Karry
|
|
600 g
Græskar, fx hokkaido eller butternut squash, i tern
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
2
Hakkede fed hvidløg
|
|
2 stilke
Bladselleri,i skiver
|
|
1 tsk
Hakket frisk ingefær
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
½ dl
Piskefløde, letpisket
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Græskarsuppe
Ved serveringen
Tilsæt mere bullion hvis du syntes suppen er for tyk.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3840 kJ / 918 kcal
Næringsindhold pr. 100g
192 kJ / 46 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 7,5 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 23 % | 2,6 g |
Fedt: | 69,5 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.