Krydret græskarsuppe med karry og ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En skøn krydret suppe. Supernem og hurtig. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g græskar, fx butternut eller hokkaido
  • 2 zittauerløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 spsk smagsneutral olie
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk hakket frisk ingefær
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • salt og friskkværnet peber
  • et par stængler frisk koriander

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær græskar i tern. Pil og hak løg og hvidløg og snit bladselleri. Varm lidt olie i en stor gryde, og brænd karryen af. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér ved jævn varme i et par minutter, inden du tilsætter bladselleri, ingefær og græskar.

Sauter yderligere et par minutter og hæld nu grøntsagsbouillonen ved. Lad det simre i ca. 20 min., til græskarternene er møre. Blend og smag til med salt og peber.

Hak korianderen. Kom suppen i skåle og pynt med koriander.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag