Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl light kokosmælk
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 tsk karry
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g kyllingefilet eller -inderfilet
  • 4 grillspyd

Pynt

  • grofthakkede peanuts

Tilbehør

  • 2 lune naanbrød (ca. 400 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kokosmælk, ingefær, karry, hvidløg og salt sammen og kom marinaden i en plasticpose egnet til madvarer. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, læg dem i posen og vend dem godt sammen med marinaden. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyd og grill dem i ca. 3 min. på hver side på en grillpande.

Bring imens suppen i kog under omrøring. Tilsæt wokgrøntsager og varm suppen godt igennem. Fordel suppen i 4 skåle og drys med peanuts. Læg et grillspyd over hver skål og server straks med naanbrød til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag