Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt - Opskrifter - Arla

Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl light kokosmælk
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 tsk karry
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g kyllingefilet eller -inderfilet
  • 4 grillspyd

Pynt

  • grofthakkede peanuts

Tilbehør

  • 2 lune naanbrød (ca. 400 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kokosmælk, ingefær, karry, hvidløg og salt sammen og kom marinaden i en plasticpose egnet til madvarer. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, læg dem i posen og vend dem godt sammen med marinaden. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyd og grill dem i ca. 3 min. på hver side på en grillpande.

Bring imens suppen i kog under omrøring. Tilsæt wokgrøntsager og varm suppen godt igennem. Fordel suppen i 4 skåle og drys med peanuts. Læg et grillspyd over hver skål og server straks med naanbrød til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: