Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt

Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt

30 min
Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.

Sådan gør du

  • Rør kokosmælk, ingefær, karry, hvidløg og salt sammen og kom marinaden i en plasticpose egnet til madvarer. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, læg dem i posen og vend dem godt sammen med marinaden. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyd og grill dem i ca. 3 min. på hver side på en grillpande.
  • Bring imens suppen i kog under omrøring. Tilsæt wokgrøntsager og varm suppen godt igennem. Fordel suppen i 4 skåle og drys med peanuts. Læg et grillspyd over hver skål og server straks med naanbrød til.
Energiindhold for hele retten:

10229 kJ / 2445 kcal

Næringsindhold pr. 100g

390 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 24,7 % 5,7 g
Kulhydrat: 42,1 % 9,7 g
Fedt: 33,2 % 3,5 g
Mere inspiration

Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.

Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

1 dl Light kokosmælk
2 tsk Fintrevet frisk ingefær
2 tsk Karry
1 Lille knust fed hvidløg
½ tsk Groft salt
500 g Kyllingefilet eller -inderfilet
4 Grillspyd
1 liter Kartoffel-porresuppe
600 g Frossen wok-blanding
Pynt
Grofthakkede peanuts
Tilbehør
2 Lune naanbrød (ca. 400 g)