Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.
Sådan gør du
Rør kokosmælk, ingefær, karry, hvidløg og salt sammen og kom marinaden i en plasticpose egnet til madvarer. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, læg dem i posen og vend dem godt sammen med marinaden. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyd og grill dem i ca. 3 min. på hver side på en grillpande.
Bring imens suppen i kog under omrøring. Tilsæt wokgrøntsager og varm suppen godt igennem. Fordel suppen i 4 skåle og drys med peanuts. Læg et grillspyd over hver skål og server straks med naanbrød til.
Energiindhold for hele retten:
10229 kJ / 2445 kcal
Næringsindhold pr. 100g
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,4 g
Protein:
24,7 %
5,7 g
Kulhydrat:
42,1 %
9,7 g
Fedt:
33,2 %
3,5 g
Mere inspiration
Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.