Tomatsuppe med kødboller

Tomatsuppe med kødboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kødboller

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Sød kartoffel salsa

  • 2 søde kartofler i små tern (ca. 300 g)
  • 7 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 100 g granatæblekerner
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 2 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødboller

Rør det hakkede kød sammen med limeskal, salt og peber. Form 24 rustikke kødboller på størrelse med valnødder. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødbollerne ved kraftig varme i ca. 3 min. - ryst panden af og til, så kødbollerne bliver stegt på alle sider. Steg dem ved svag varme i yderligere ca. 2 min. Tag kødbollerne op og hold dem varme.

Sød kartoffel salsa

Kom de søde kartoffeltern i panden og rist dem ved kraftig varme i ca. 1 min. og derefter ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt forårsløg og steg i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend granatæblekerner, limesaft, salt og koriander i (gem lidt koriander til pynt). Smag salsaen til.

Bring suppen i kog under omrøring. Server suppen med den lune søde kartoffel salsa, kødboller og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Print

Andre gode forslag