Tomatsuppe med kødboller
30 min
•
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.
Ingredienser
Kødboller
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
15 g
Smør
|
Sød kartoffel salsa
2
Søde kartofler i små tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
1 liter
Tomatsuppe
|
---|
Tilbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Kødboller
Sød kartoffel salsa
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8391 kJ / 2005 kcal
Næringsindhold pr. 100g
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,2 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 11,4 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet.