Smuk og indbydende græskarsuppe - og så er det supernemt, for vi har lavet suppen for dig. Du skal bare varme græskarsuppen og komme grøntsager i, forme og stege de nemme kødboller (der får lidt "bid" fra chili) og endelig riste pitabrødene og give dem lidt olie og salt, så de bliver ekstra lækkert tilbehør til græskarsuppen.
Foretrækker du at lave græskarsuppen selv, finder du en opskrift her.
I stedet for at stege kødbollerne, kan du koge dem i græskarsuppen. Kom kødbollerne i suppen, når du har bragt den i kog. Kog kødbollerne i ca. 2 min. inden du tilsætter grøntsagerne.
8168 kJ / 1952 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 23,3 % | 5 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 9,6 g |
Fedt: | 32,1 % | 3,2 g |