I stedet for at stege kødbollerne, kan du koge dem i græskarsuppen. Kom kødbollerne i suppen, når du har bragt den i kog. Kog kødbollerne i ca. 2 min. inden du tilsætter grøntsagerne.
8290 kJ / 1981 kcal
369 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 22,7 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 9,9 g |
Fedt: | 31,6 % | 3,2 g |
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
15 g
Smør
|
1 liter
Græskarsuppe
|
|
---|---|
2
Persillerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
3
Gulerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
200 g
Grønne bønner i mundrette stykker
|
4
Fuldkornspitabrød (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
Røde chilipebre i ringe
|
---|