Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød

Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød

30 min
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.

Sådan gør du

Squashbrød
  • Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 10 min. Skyl dem og lad dem dryppe godt af - dup dem evt. med et viskestykke. Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg. Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå. Bag squashbrødene midt i ovnen - til de er let gyldne.
  • Bring imens suppen i kog ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt porrerne og lad dem koge med ca. 2 min. Anret suppen i 4 skåle og fordel sukkerærter herpå. Del de bagte squashbrød og server dem sammen med suppen.
Bagetid
  • Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tip

Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7722 kJ / 1846 kcal

Næringsindhold pr. 100g

338 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 11,1 % 2,2 g
Kulhydrat: 54,9 % 10,9 g
Fedt: 34 % 3,1 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Squashbrød
Grønne squash i brede tynde strimler (ca. 450 g)
2
Groft salt
1 tsk
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
25 g
Lille knust fed hvidløg
1
Naanbrød (ca. 400 g)
2
1 liter
Fintsnittede porrer (ca. 200 g)
2
Sukkerærter i strimler
200 g