Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød

Bedømmelse

(6 vurderinger)

30 min

Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.

Ingredienser

Antal portioner

Squashbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Squashbrød

Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 10 min. Skyl dem og lad dem dryppe godt af - dup dem evt. med et viskestykke. Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg. Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå. Bag squashbrødene midt i ovnen - til de er let gyldne.

Bring imens suppen i kog ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt porrerne og lad dem koge med ca. 2 min. Anret suppen i 4 skåle og fordel sukkerærter herpå. Del de bagte squashbrød og server dem sammen med suppen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: