Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.
7722 kJ / 1846 kcal
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,1 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 54,9 % | 10,9 g |
Fedt: | 34 % | 3,1 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2
Grønne squash i brede tynde strimler (ca. 450 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2
Naanbrød (ca. 400 g)
|
1 liter
Kartoffel-porresuppe
|
|
---|---|
2
Fintsnittede porrer (ca. 200 g)
|
|
200 g
Sukkerærter i strimler
|