Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Squashbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Squashbrød

Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 10 min. Skyl dem og lad dem dryppe godt af - dup dem evt. med et viskestykke. Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg. Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå. Bag squashbrødene midt i ovnen - til de er let gyldne.

Bring imens suppen i kog ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt porrerne og lad dem koge med ca. 2 min. Anret suppen i 4 skåle og fordel sukkerærter herpå. Del de bagte squashbrød og server dem sammen med suppen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag