Gulerodssuppe

Bedømmelse

(108 vurderinger)

30 min

Dejlig, nem og hurtig suppe til hverdagen - som fx en lille før ret inden maden.

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 9 fintrevne gulerødder (ca. 400 g)
  • 1 grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 300 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Svits gulerødder og løg i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og ost i mindre stykker. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring til osten er smeltet. Tilsæt salt og peber og smag til.

Tip

Du kan også blende suppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: