Har du lyst til lidt knas i suppen, kan du nemt lave brødet til croutoner.
Smag suppen til med friske krydderurter eller porrer i tynde strimler - eller frisk/tørret chili, hvis du har lyst til en suppe, der varmer. Du kan også servere et varmt ostebrød til gulerodssuppen.
5824 kJ / 1392 kcal
307 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 11,9 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 10 g |
Fedt: | 32,7 % | 2,7 g |
Smør
|
15 g |
---|---|
Gulerødder i grove stykker
|
400 g |
Grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Grøntsagsbouillon
|
1 liter |
100 g | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Fintklippet purløg
|
---|
Groft brød
|
300 g |
---|