Gulerodssuppe - Opskrifter - Arla

Gulerodssuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(117 vurderinger)

30 min

Dejlig, nem og hurtig suppe til hverdagen - som fx en lille før ret inden maden.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 9 fintrevne gulerødder (ca. 400 g)
  • 1 grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 300 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Svits gulerødder og løg i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og ost i mindre stykker. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring til osten er smeltet. Tilsæt salt og peber og smag til.

Tip

Du kan også blende suppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: