Croutonerne kan også ristes i ovnen. Vend brød og olie sammen på en plade med bagepapir og fordel smørret herpå. Rist de små stykker brød ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn midt i ovnen. Vend dem 1-2 gange undervejs.
Ostecroutoner: Vend brødternene med ost, fx revet ost eller smuldret skimmelost før de ristes.
Det både pynter og smager, når du giver croutonerne et grønt drys - persille, purløg, oregano - eller hvad du har og bedst kan lide. Er du til de spicy smage - så kan paprika og/eller chili også give både bid og kulør.
2443 kJ / 584 kcal
1357 kJ / 324 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 9 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 46 % | 36,7 g |
Fedt: | 45 % | 16,5 g |
Croutoner er helt uundværlige på gazpacho.